Hendekspor Lige Yenilgiyle Başladı

Hendekspor sezonun ilk maçından 3-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Hendekspor Lige Yenilgiyle Başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, yeni sezon ilk maçında deplasmanda Nilüfer Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Skoru koruyamadık

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan temsilcimiz Hendekspor deplasmanda Nilüfer Belediyespor ile oynadığı sezonun ilk maçında ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamasına rağmen ikinci yarıda ev sahibi takımın bulduğu goller ile karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.

Babaoğlu ve Taraftarlar yalnız bırakmadı

Bursa deplasmanında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve Yönetimi yer alırken yaklaşık 200 taraftar da Hendekspor’u yalnız bırakmadı.

Kırmızı kart ile dengeler değişti

Karşılaşmaya iyi başlayan Hendekspor,  41. dakikada Okan Demir'in golü ile ilk yarıyo 1-0 önde kapadı. İkinci yarının başlaması ile 50. dakikada Hendekspor’da Maksut’un kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kalan Hendekspor kalesine yüklenen ev sahibi takım 58’de Sinan ile beraberliği sağlarken, 86’da Barış ile 2-1 öne geçti ve 90+6’da Sinan’ın golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi.

Nilüfer Belediyespor: 3

Hendekspor: 1

Stad: İbrahim Yazıcı

Hakemler: Ali Eren Sayın, Buğra Gören, Onur Akdağı

Nilüfer Belediye: Faruk, Kadir(Fatih) Sercan (Emre), Cantürk, Vedat, Aykut (Barış), Zeynullah (İsmail) Hasan (Mustafa), Cüneyt, Ali, Sinan.

Antrenör: Hüseyin Topçu

Hendekspor: Gökhan, Fikret, Kadir, Muhammet, Maksut (K.K), Samet, Tunahan (Furkan), Emin, Okan(Rıdvan), Barın (Osman), Ümit (Mustafa)

Antrenör: Zeki Ersoy

Goller: Dk 58, 90+6 Sinan, Dk 86 Barış (Nilüfer Belediyespor), Dk41 Okan (Hendekspor)

Kırmızı Kart: Dk 55 Maksut (Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2023, 19:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
yunus emre kazimiye
yunus emre kazimiye - 7 ay Önce

2 ay peşinden koşup, Sakaryasporun Profesyonel yaptığı 18 yaşındaki çocuğumuzu ligin başlamasına 1 hafta kala " planımızda yok" diye yollayanların yüzü gülmeyecektir. sizlerin kirli planlarına karşı unutmayın Allahın a bir planı var....

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184