Hendekspor Ligi Galibiyetle Tamamladı

Hendekspor ligin son maçında sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Hendekspor Ligi Galibiyetle Tamamladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor Ligin son maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile sahasında karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ilk yarısına atak başlayan konuk ekibin 25. dakikada gerçekleştirdiği ayakta top üst direkten döndü. Ataklarını devam ettiren konuk ekip ceza sahasında yerde kalan futbolcusu ile penaltı kazandı.

Topun başına geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’lu Kemalata topu ağlarla buluşturdu ve 1-0 öne geçen taraf oldu. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor üst üste ataklar gerçekleştirse de aradığı golü bulamadı.

 Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 40. dakikasında konuk ekip Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da Okan 2. sarı kartı görerek kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın ilk yarısı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Hendekspor ikinci yarı oyunu çevirdi

Karşılaşmanın ikinci yarısına atak başlayan Hendekspor ikinci yarının hemen başında yakaladığı atakta Vural’ın golü ile skora denge getirirken, 10 kişi olan rakibi karşısında rahat oyun kurmaya başlayan Hendekspor atak üstüne atak geliştirirken 51. dakikada yakaladığı pozisyonda Muhammed’in golü ile öne geçen taraf oldu.

Oyunun hakimiyetini eline alan Hendekspor 77. dakikada geliştirdiği atakta Ümit’in golü ile farklı ikiye çıkarırken karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Hendekspor sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak 2023/2024 Bölgesel Amatör Lig sezonunu galibiyet ile tamamlamış oldu ve Lig’de kalmayı başardı.

Karşılaşmayı izleyenler arasında Hendek Belediye başkanı İrfan Püsküllü ve Hendekspor eski başkanı Hüdaverdi bahadır’da vardı.

Hendekspor: 3

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 1

Stad: Hendek Atatürk Stadı

Hakemler: Osman Can Açıklar, Abdullah Kayıkçı, Ömer Bingöl, Tuğba Kaya

Hendekspor: Adem, Arda (Rıdvan), Muhammed, Bedirhan, Berkehan (Fatih), Barın, Osman (Yusuf), Mustafa (Bulut), Ümit, Vural, Volkan (Berat)

Teknik Direktör: Cevdet Nail Sancaklı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: Murathan, Berkay (Yakuphan), Enes, Serhat, Okan, Çağatay, Ahmet (İbrahim), Abdullah, Birkan, Kemalata (Emirhan), Orhan (Mehmet)

Teknik Direktör: Rıdvan Yıldırım

Goller: Dk 47 Vural, Dk 51 Muhammed, Dk 77 Ümit (Hendekspor) Dk 32 Kemalata (P) (Balıkesir Büyükşehir Belediyespor)

Kırmızı Kart: Dk 40 Okan (Balıkesir Büyükşehir Belediyespor)

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2024, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184