Hendekspor Nefes Aldı

Hendekspor sahasında konuk ettiği Criptoswaps Çatalcaspor’u 2-1 mağlup etti.

Hendekspor Nefes Aldı

3. Lig temsilcimiz Hendekspor sahasında İstanbul temsilcisi Criptoswaps Çatalcaspor’u konuk etti.

Criptoswaps Çatalcaspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısına Hendekspor atak başladı. Daha kontrollü ve atak oynayan Hendekspor rakip kaleye atak üstüne atak gerçekleştirirken, ilk yarının son dakikalarında 44. Dakikada Ahmet’in golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Hendekspor’un başlama vuruşu ile başladı. Karşılıklı ataklarla her iki takım da gol yollarında etkili olmaya çalışırken, Criptoswaps Çatalcaspor 65. Dakikada geliştirdiği atakta Ömer’in vuruşu ile skoru 1-1’e getirdi. Golün ardından çabuk toparlanan temsilcimiz Hendekspor golden iki dakika sonra geliştirdiği atakta Mustafa ile skoru 2-1’e getirdi. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşma her iki takım da geliştirdiği ataklarda gol bulamadı ve karşılaşma Hendekspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Stad: Hendek Atatürk Stadı

Hakemler: Deniz Kükrek, Musa Murat Emre, Mehmet Ali Çetin

Hendekspor: 2

Cripswaps Çatalcaspor: 1

Hendekspor: Mertcan, Yavuzhan (Enes), Sabri, Yavuz, İlkay (Yusuf), Murat, İbrahim, İskender, Barış, Mustafa (Emre), Ahmet

Teknik Direktör: İlhan Var

Criptoswaps Çatalcaspor: Akın, Hüseyin, Necati (Cem), Alihan (Berkay), Burak, İsmet, Mehmet (Ömer), Yunus, Fevzi, Mehmet Yusuf (Furkan)

Teknik Direktör: Kadir Akbulut

Goller: Dk. 44 Ahmet, Dk. 67 Mustafa (Hendekspor) Dk. 65 Ömer (Criptoswaps Çatalcaspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184