Hendekspor Puansız Dönüyor

Hendekspor deplasmanda Batman Petrolspor’a 2-1 mağlup oldu.

Hendekspor Puansız Dönüyor

TFF 3. Lig 1.Grup temsilcimiz Hendekspor deplasmanda Batman Petrolspor’a 2-1 mağlup olarak 3. Lig’de düşme hattında kırmızı çizgide kalmaya devam etti.

Batman Petrolspor’un başlama vuruşuyla başlayan karşılaşmanın ilk yarısına atak başlayan Hendekspor 9. Dakikada geliştirdiği atakta Yavuz’un golü ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Batman Petrolspor 28. Dakikada geliştirdiği atakta Aykut ile skora dengeyi getirirken, karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlik ile sonuçlandı.

İkinci yarı kaybettik

Hendekspor’un başladığı karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da atak başlarken, karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 50. dakikasında ev sahibi Batman Petrolspor penaltı kazandı. Penaltı için topun başına geçen Aykut'un vuruşunda Hendekspor kalecisi Mertcan gole izin vermedi. Ataklarını sıklaştıran Batman Petrolspor, karşılaşmanın 67. Dakikasında gerliştirdiği atakta Akın'ın golü ile skorda 2-1 üstünlüğü ele geçirdi. Taraftar desteğini de arkasına alan Batman Petrolspor son düdük ile birlikte sahadan 2-1 galibiyet ile ayrılırken, Ligin bitmesine 3 hafta kala 3. Lig 1. Grup'ta Şampiyonluğunu ilan eden taraf oldu.

Deplasmandan puansız dönen temsilcimiz Hendekspor ise düşme hattında kırmızı çizgide kalmaya devam ederken, Ligin bitmesine son 3 hafta kala 32 puanla 13. sırada yer aldı.

Stad: Batman Yeni Şehir Stadı

Hakemler: Sercan Yılmaz, Ozan Bekar, Batuhan Bıyıklı, Seyfettin Alper Yılmaz

Batman Petrolspor: 2

Hendekspor: 1

Batman Petrolspor: Cihan, Abdulsamet, Erdi (Furkan), Okan, Ali Kemal, Aykut, Hasan (Savaş), Akın, Emre (Orhan), Samet, İlyas

Teknik Direktör: Zafer Hızarcı

Hendekspor: Mertcan, Yavuz (İsmail), İlkay (Berkay), Enes (Emre), Murat, İbrahim, Mert, İskender, Barış, Mustafa (Yavuzhan), Muhammed

Teknik Direktör: İlhan Var

Goller: Dk. 28 Aykut, Dk. 67 Akın (Batman Petrolspor) Dk. 9 Yavuz (Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2022, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184