Hendekspor Sahasında Mağlup

Hendekspor sahasında Karasuspor’a 1-0 mağlup oldu.

Hendekspor Sahasında Mağlup

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor kendi sahasında Karasuspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma konuk ekip Karasuspor2un Başlama vuruşuyla başladı karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada her iki takımda gol arayışlarıyla devam etti.

Hendekspor zaman zaman rakip kalede tehlike yaratsa da konuk ekip Karusporun defansını bir türlü geçemedi ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı karşılaşmanın59.Dakikasında konuk ekip Karasuspor geliştirdiği atakta Emre ile kazandığı gol ile 1-0 öne geçti.

Golden sonra Hendekspor atak üzerine atak yapmaya başladı her iki kanadı kulansa da Karasuspor defansı her gelen topu karşıladı.

Maçın 85.Dakikasında Hendekspor’un kazandığı golü maçın Hakemi iptal etti futbolcular ve Hendekspor yöneticisi Mustafa Levent sahaya girip itiraz etse de sonuç değişmedi.

Maçın hakemi Hendekspor’lu yönetici Mustafa Levent’e Kırmızı Kart ile saha dışına gönderdi.

Maçın Hakemi oyuna 14.Dakikalık uzatma verdi Karasu takımı da oyunu bırakmadı Hendekspor defans oyuncuları Karasuspor forvetine zaman zaman sert fauller yapsa da Maçın hakemi görmezlikten geldi.

90+14.Dakikada Hendekspor Penaltı kazandı Penaltıyı Okan kulandı Karasuspor kalecisi Metehan kurtardı Karasuspor Sahadan 1-0Galip ayrılan taraf oldu.

Hendekspor: 0

Karasuspor: 1

Stad: Hendek Atatürk

Hakemler: Ahmet Mert Sarı, Anıl Tekin, Hasan Can Karaoğlu, Orhan Çodarı

Hendekspor: Gökhan, Oğuzhan, Muhammed, Volkan (Barın), Rıdvan, Fatih (Mustafa), Samet, Maksut (Vural), Ümit, Fikret, Okan.

Karasuspor: Metehan, Emir, Sercan, Emre, Azizcan, Ahmetcan, Yunus, Ensar (Ümit), Ömer, Ozan (Adem), Ünal (Berat).

Goller: Dk 59 Emre (Karasuspor)

Kırmızı Kart: Dk 85 Mustafa Levent (Hendekspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184