Hendekspor Şansal’la Devam Edecek

Hendekspor’da Hüdaverdi Bahadır Başkanlığındaki yeni yönetim Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yeniden anlaşmaya vardı.

Hendekspor Şansal’la Devam Edecek

İmza töreninde konuşan Şansal, “Sezona fırtına gibi başlayıp şampiyon olacağız” derken Başkan Hüdaverdi Bahadır ise, “Taraftarıyla, basınıyla ve bu şehrin tüm dinamikleri ligin tozunu atmaya geliyoruz” diyerek taraftara destek çağrısında bulundular.

İmza Töreni Düzenlendi

Yapılan olağanüstü kongre sonrası Hüdaverdi Başkanlığında göreve gelen Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor’un yönetimi, yeni sezon öncesi çalışmalarına başladı. Yönetim ilk olarak geçen sezon ortasından itibaren takımın başında yer alan Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yeniden anlaştı. Yönetimiyle birlikte Hendek Atatürk Stadyumunda düzenlenen imza töreninde Hendekspor Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yeniden anlaşarak imzaları attı.

Biz Şampiyon Olacağız

İmza töreninin ardından kısa bir konuşma yapan takımın teknik patronu Mehmet Şansal, “Yeni bir heyecana başlıyoruz. Hendeksporu şampiyon yapmak hedefiyle yola çıktık. Bu hedefe ulaşmak, Hendek halkına layık olmak için ben ve ekibimin yanı sıra transfer komitesiyle birlikte güçlü bir şekilde lige fırtına gibi başlayıp şampiyon olacak bir kadro oluşturacağız. Destekleri nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na, Kulüp Başkanım Hüdaverdi Bahadır ve yönetimine teşekkür ediyorum. Taraftarımıza şunu söylemek istiyoruz. Onlar bizi desteklemekten hiç vazgeçmesinler. Biz şampiyon olacağız” dedi.

Bahadır: Artık Tek Hedef 3 Puan

Daha sonra söz alan Başkan Hüdaverdi Bahadır, Hendekspor’da yeni bir yapılanmayla güçlü takım kuracaklarını ifade ederek, “ Taraftarıyla, basınıyla ve bu şehrin tüm dinamikleri ligin tozunu atmaya geliyoruz. Her maçımızda tek düşüncemiz 3 puan. Hendek’e yakışan en futbolu bu yıl sahaya yansıtacağız. Kıymetli hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum. Biz elele verdik, planlarımızı yaptık. Artık sen ben yok. İnşallah Şampiyonluklar bizleri bekliyor” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2023, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184