Hendekspor Sezona Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenmanlara başladı.

Hendekspor Sezona Hazırlanıyor

Hendek suni çim sahada antrenmanlara başlayan Hendekspor’da futbolcuların oldukça istekli olduğu görülürken, Teknik Direktör Talip Toprak Yönetiminde çalışmalara başlayan Hendekspor’da hedef Şampiyonluk.

Hedefimiz şampiyonluk

Antrenmanlarda takımı yalnız bırakmayan Hendekspor Başkanı Adil Karabulut, bugün ikinci antrenmanımızı gerçekleştiriyoruz. Takımımız tam olarak çalışmalara katılıyor. Kaptanımız Hakan Soylu’nun küçük bir rahatsızlığı var o yüzden şu an takımla birlikte değil. Hendekspor’un her zaman olduğu gibi hedefi şampiyonluk. Kadromuzu ona göre planladık. Şampiyonluk tabiî ki nasip işi ama Hendekspor artık şampiyon olacak tercübeyede sahip. Şampiyonluğa oynamak tecübe işi. Şampiyonluk nasip beklenmedik şeyler olabilir Ligin üzerinde bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum, Allahın izniyle şampiyonluğa ulaşmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız diye konuştu.

Takımımız istekli

Hendekspor Teknik Direktörü Talip Toprak ise, ligin başlamasına üç aylık bir süre var. Bu sezonu narmal bir sezon olarak değerlendirmiyoruz. Yaklaşık dokuz aydır futbol oynamayan bir futbolcu grup ile beraberiz. Biraz uzun çalışmamız gerekiyor, futbolcularımızı fazla hırpalamadan ufak ufak başlamak istedik. 3-4 Haftalık periyodu böyle geçeceğiz daha sonra işin dozunu artıracağız. Başlangıçta fizik olrak düşük olan futbolcular istek ve arzu olarak beklediğimden çok çok iyi durumdalar. Dördü kaleci olmak üzere çalışmalarımıza 24 Kişilik kadro ile  devam edeceğiz diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184