Hendekspor Talip Toprak’a Emanet

Hendekspor Teknik Direktörlüğüne Genç Teknik Adam Talip Toprak getirildi.

Hendekspor Talip Toprak’a Emanet


Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor’da Teknik Direktör Sami Bağdatlı’nın görevinden istifa etmesinin ardından Teknik Direktörlük görevine Genç Teknik Adam Talip Toprak getirilirken, Hendekspor tesislerinde Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendekspor Yönetiminin katıldığı toplantı ile Hendekspor’un yeni teknik direktörü Talip Toprak basına tanıtıldı.

Yeni bir Hendekspor

Yeni bir sayfa açıyoruz diyen Hendekspor Başkanı Adil Karabulut, yeni planlamalar ile yeni bir Hendekspor. Talip Toprak bizden biri. İlçemizin yetiştirdiği, en üst Liglerde oynamış ve akademik kariyerini tamamlamış bir arkadaşımız. 2020-2021 sezonunda Hendekspor Hocamıza emanet. Hayırlı olsun, başarılar diliyoruz diye konuştu.
Teşekkür ediyoruz

Yönetimimin aldığı Teknik direktör kararına katıldığını dile getiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Talip Toprak Hocamıza Hendekspor’a, doğduğu, büyüdüğü şehre hoş geldin diyoruz. Hendekspor BAL Liginde Yönetimiyle, Teknik ekibiyle ve Oyuncularıyla hedefleri olan bir takım. Öncelikle Bölgesel Amatör Lige çıkmaya vesile olan o dönemdeki Başkan ve Yönetimine, Teknik heyetine ve Sporcularına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hocamız Hendek’in içinden çıkmış, 25 Yıllık spor kariyeri olan değerli abimiz Sami Bağdatlı nezaretinde, profesyonel anlayışla Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettik. Ancak yola giderken tabii ki her şey istediğini gibi olmayabiliyor.
Şampiyonluğa inanıyorum

Teknik heyet ve Yönetimimiz hiçbir şeyden kaçınmadan mücadele ettiler ama şansızlıklar ve talihsizlikler Ligi 3. sırada bitirmemize sebep oldu. Ligde Şampiyon olamadıktan sonra 2. veya 3. olmanın çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Bu yıl hedefimiz 3. Lige çıkabilecek, teknik ekip ve bu ekibimizin belirleyeceği bir takım oluşturarak 3. Ligi hedefleyip oraya ulaşacak bir takım kurmak. Görüyorum ki Hendekspor Başkanımız ve Yönetimi buna inanmış, bende inanıyorum. Maddi manevi şahsım ve Hendek Belediye Başkanı olarak, Hendek halkı olarak Hendekspor’un her zaman arkasında ve yanında duracağımızı beyan ediyorum. Hem şahsım hem de Hendek halkı adına, Hendeğin evladı değerli kardeşimize aramıza hoş geldin diyor hem Hendekspor’un hem de talip hocamızın kariyerinin yükseleceği bir sezon geçireceğimizi ümit ediyorum diye konuştu.
Doğru işler yapmaya çalışacağız

Bana değer verdiğinizi görmek beni gerçekten çok mutlu etti diyen Genç Teknik Adam Talip Toprak, burada doğdum, burada büyüdüm, Okulumu da burada okudum fakat ne hikmetse futbol kariyerimde ne burada futbol oynayabildim nede burada antrenörlük yapabildim. Beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. Şampiyon olacağız diye bir söz veremeyiz, bu şirk koşmaktır. Fakat şampiyon olmak adına ne kadar doğru varsa ne kadar bilgi birikimim varsa ne kadar çalışmak ne kadar mesai harcanması gerekiyorsa bunu sonuna kadar kullanacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Doğruları yerine getirip takdiri Allah’a bırakacağız. Buradaki gençliğe hizmet etmek istiyorum. Sadece futbol olarak bakmayalım, bu sosyal sorumluluk projeleri olarak ta olacaktır. Sadece üst takım değil alt yapı ile alakalı da ne yapılması gerekiyorsa onların hepsini yapacağız. Benden önce çalışan bu takımın şampiyon olmasında, BAL Ligine çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Görüştüğümüz her oyuncu bize olumlu dönüş yapıyor. Bunda diğer Hocalarımız ve Yönetimlerin çok etkisi var. Benim yapacağım şey onlar çıtayı bir noktaya getirdiler, ben de o çıtayı bir üste atlatmaya çalışacağım diye konuştu.
Talip Toprak kimdir?

1979 yakında Hendek’te doğdu. İlk, Orta ve Lise Eğitimini Hendek’te, daha sonra Sakarya Üniversitesi Antrenörlük bölümünden mezun oldu. Yine aynı üniversitede antrenman bilimi üzerine yüksek lisans yaptı.

Futbol yaşamında ilk filiz lisansı Hendekspor’da çıktı. Sırasıyla Köy Hizmetlerispor ardımdan Sakaryaspor alt yapısına katıldı, 1999 yıkında Sakaryaspor’da profesyonel oldu.

Sırasıyla Sakaryaspor süper lig ve 1. Lig, Ayvalıkgücü 3. Lig, Mudurnuspor 3. Lig, Kartalspor 2. Lig ve 1. Lig ve Diyabakırspor Süper Lig’de 10 yıl profesyonel oynadıktan sonra 28 yaşında geçirdiği sakatlıklar nedeniyle futbolu bıraktı.

İlk Antrenörlük görevini 2013-2014 sezonunda Kocaalispor ile üstlenmiş ve o yıl Kocaalispor BAL Ligine yükselme başarısı göstermiştir. 3 yıl Kocaalispor’da, 1 yıl Karasu Güvenspor’da görev yapmıştır. Aynı zamanda 3 yıl boyunca Sakarya Üniversitesi futbol takımında da antrenörlük yapmıştır. Son iki yıldır kendi kulübü olan 54 Futbol Kulübünde spor okulu antrenörlüğü yapmakla birlikte Sakaryaspor Futbol Okulları Koordinatörlüğünü yürütmektedir.


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184