Hendekspor Tek Golle Mağlup Oldu

Hendekspor hazırlık karşılaşmasında Gebzespor’a 1-0 mağlup oldu.

Hendekspor Tek Golle Mağlup Oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, Gebzespor ile 15 Temmuz stadyumunda karşı karşıya geldi.

Zorlu saha koşulları ve yoğun yağış altında oynanan mücadelede Hendekspor Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve yönetim kurulu üyeleri Hendekspor’u tribünlerde yalnız bırakmadı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısında 36. dakikada  Hendekspor ceza sahasında yaşanılan ikili pozisyonda karşılaşma hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Adem Gebzespor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine oranla daha arzulu ve istekli oynayan Hendekspor beraberlik golü için atak üstüne atak geliştirmesi ve bir çok gol pozisyonununa girmesine rağmen aradığı golü bulamadı ve karşılaşmadan Gebzespor penaltıdan kaydettiği golle 1-0 galip ayrıldı.

Hazırlık karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Hendekspor Teknik Direktörü Zeki Ersoy, yeni sezon öncesi eksiklerimizi görmek adına verimli bir hazırlık karşılaşması oldu. Önümüzdeki günlerde seyircimiz önünde 1 hazırlık karşılaşması daha yapacağız tüm sporseverleri bekliyoruz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184