Hendekspor Tek Puana Razı Oldu

Hendekspor sahasında Mustafa Kemalpaşaspor Belediye ile 1-1 berabere kaldı.

Hendekspor Tek Puana Razı Oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup maçında temsilcimiz Hendekspor evinde Mustafa Kemalpaşaspor Belediye ile karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip 23. dakikada Yusuf’un golü ile 1-0 öne geçen taraf olurken, golün ardından ataklarını sıklaştıran Hendekspor 29. dakikada Ümit’in golü ile skora dengeyi getirdi.

 Karşılıklı devam eden karşılaşmanın 42. dakikasında Hendekspor’lu Mustafa ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bırakırken ilk yarıda başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1 eşitlik ile sonuçlandı.

Karşılıklı ataklar ve pozisyonların yer aldığı ikinci yarıda her iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve gol sesi çıkmadı, Hendekspor bu skor ile sahasındaki karşılaşmadan beraberlikle ayrılırken, konul ekip deplasmandan 1 puanla ayrılan taraf oldu.

Hendekspor: 1

Mustafa Kemalpaşaspor Belediye: 1

Stad: Hendek Atatürk

Hakemler: Abdurrahman Faruk Avşar, Abdulkadir İleri, Engin Karabulut, Burak Can Kasapoğlu

Hendekspor: Gökhan, Oğuzhan, Muhammed, Rıdvan, Vural (Samet), Barın (Osman), Bulut, Ümit, Fikret, Mustafa, Okan (Maksut).

Teknik Direktör: Cevdet Nail Sancaklı

Mustafa Kemalpaşaspor Belediye: İlyas, Furkan, Ayberk, Alparslan, Hüseyin, Cihat, Kadir (Metehan), Sefa, Yusuf (Berkay), Gökhan (Ferhat), Semih (Mehmet)

Teknik Direktör: Savaş Akgün

Goller: Dk 29 Ümit (Hendekspor) Dk 23 Yusuf (Mustafa Kemalpaşaspor Belediye)

Kadir KAZIN/HENDEK

Kırmızı Kart: Dk 42 Mustafa (Hendekspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184