Hendekspor Uzatmada Kazandı 3-2

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1.Bölge 4.grupta 1.hafta maçında 2 Sakarya temsilcisi karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele 2 defa geriye düşen Hendekspor, 90+8'de bulduğu golle sahadan 3-2 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Hendekspor Uzatmada Kazandı 3-2

Karasu'da oynanan mücadele oldukça hızlı başladı. Maça daha etkili başlayan Sarı-Kırmızılı ev sahibi Karasuspor, ilk dakikalarda rakip kalede etkili olurken aradığı golü 19'da Sezer ile buldu ve skoru 1-0 yaptı.

Golün ardından oyuna denge geldi. Konuk Hendekspor, eşitlik aradığı dakikalarda rakip kalede pozisyonlar buldu. Her iki kalede yaşanan pozisyonlar ile geçen mücadelede konuk ekip 37.dakikada Halil ile skoru 1-1 yaptı.

 Kalan sürede başka gol çıkmayınca ilk 45 dakika 1-1 eşitlik ile tamamlandı. Karşılamanın ikinci yarısında ise heyecan üst seviyedeydi. Adeta kıran kırana mücadeleye sahne olan maçta her iki ekipte üstünlük golü ararken, buldukları fırsatları cömertçe harcadılar.

 Orta saha mücadelesinin yoğun yaşandığı maçta son bölümler adeta gol düellosuna sahne olurken, ilk olarak ev sahibi Karasu temsilcisi üstünlük golünü bulan taraf oldu.

Oyuna sonradan giren Sinan, girdikten 10 dakika sonra 81.dakikada attığı golle takımını 2-1'lik skorla yeniden öne geçirdi.

Maç tam bu skorla bitecek derken, konuk ekip 90.dakikada Burak ile golü buldu ve skora 2-2 ile yeniden eşitlik geldi.

Kalan kısa sürede Hendekspor geri dönüşe imza attı ve 90+8 de bulduğu golle 2 kez geriye düştüğü maçta sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Maç sonu ortalık karışırken her iki takim oyuncuları zor sakinleştirildi.

Maç sonunda ise gerginlik yaşandı. Karasusporlu futbolcular, Hendeksporlu futbolcu ve teknik heyete tepki gösterince iki taraf arasında çıkan gerginlik emniyet güçlerinin araya girmesi ile büyümeden önlendi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Sakaryaspor Başkan Vekili Hüdaverdi Bahadır, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Hendekspor Kulübü Başkanı, Yönetimi, Karasuspor Kulüp Başkanı ve Yönetimi tribündeki yerini aldılar.

Karasuspor: 2

Hendekspor: 3

Stad: Karasu

Hakemler: Hakan Tezcan, Rahim Sarıdede, Batuhan Sarıgül, Ufuk Demircioğlu

Karasuspor: Kaan, Miraç, Haluk, Ruhi, Ahmetcan(Selim), Mustafa, Semih(Kaan Çalık), Bedirhan(Bilal), Sezer, Berkhan(Sinan) Aziz Can(Murat Kaan)

Antrenör: Ersin Türkler

Hendekspor: Bülent, İsmail Hakkı(Burak Balcı), Ahmet, Onur Demir, Hakkı, Kartal(Onur Çelik), Kerim, Emrah(MuhammetÇetin), Hakan(Berkay), Halil, Burak Toker

Antrenör: Talip Toprak

Goller: Dk.19 Sezer, Dk.81 Sinan (Karasuspor), Dk.37 Halil, Dk. 90 Burak Toker, Dk. 90+8 Onur Demir (Hendekspor)

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2021, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184