Hendekspor Yara Aldı

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Hendekspor Şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

Hendekspor Yara Aldı


İstanbul Bayrampaşa Stadında Beşyüzevlerspor’a konuk olan temsilcimiz Hendekspor 2-1 yenilerek Şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi Beşyüzevlerspor, Hendekspor’a oranla daha üstün oynayan taraf oldu. Beşyüzevlerspor ilk yarıda bulduğu goller ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarı toparlanan Hendekspor 51. Dakikada Hakan Soylu’nun golü ile farkı bire indirdi. Hendekspor ikinci yarıda ataklarını sıklaştırsa da beraberlik golünü bulamayınca Beşyüzevlerspor’a konuk olan Hendekspor şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alırken, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup Liderliğini yakından ilgilendiren diğer bir karşılaşma olan Çilimli Belediyespor ile berabere kalan Lider Alemdağspor ile arasındaki puan farkını 2’ye çıkarttı.
Bu sonuçların ardından temsilcimiz Hendekspor Şampiyonluk umutlarını son maçlara bırakarak lider Alemdağspor’un kaybetmesini bekleyecek.

Beşyüzevlerspor: 2
Hendekspor: 1

Stad: Bayrampaşa Şehir Stadı
Hakemler: Dursun Can, Harun Terin, Işık Ekinci, Zeynel Atasoy
Beşyüzevlerspor: M. Batuhan, Ozan, Erdi, Uğur, Cüneyt, Yunus Emre, Murat, Cem, Önder, Erdem (Sezer), Özer (Emrah)

Antrenör: Tugay Uzyürük

Hendekspor: Yakup, Özkan (Sercan), Derviş, Hakkı (Mustafa), Onur, Devrim, İ.Hakkı (Serdar R.), Serdar, Muhammet, Hakan, Tolga

Antrenör: Ümit Metin Yıldız
Goller: Dk 24 Murat, Dk 32 Önder (Beşyüzevlerspor), Dk. 51 Hakan (Hendekspor)


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2019, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184