Hendekspor Yeni Hocasıyla İlk antrenmanını yaptı

Bölgesel Amatör Lig Hendek temsilcisi Hendekspor'da önemli bir gelişme yaşanmış, ligin 3.haftasında Zeki Ersoy yerine göreve gelen Murat Balaban ile yollar ayrılmıştı.

Hendekspor Yeni Hocasıyla İlk antrenmanını yaptı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimizde yaşanan ayrılığın ardından, teknik direktörlük koltuğuna Cevdet Nail Sancaklı getirildi.

Takımın başında ilk antrenmanına çıkan Sancaklı, güzel bir kulübe geldiğini söyledi

62 yaşındaki deneyimli teknik adam, "Uzun süredir futbolun içindeydim, 1 senedir Gölcükspor ile çalışıyordum. Gölcükspor'dan ayrıldıkltan sonra Hendekspor yönetim kurulundan bir teklif geldi ve teklifi kabul etmemizi istedileri. Ben Hendekspor'un uzun zamandır takip edilen bir takım olduğunu ve hedefleri doğrultusunda iyi hizmetler yapabileceğimi düşündüğüm bir camiaya geldim. Oyuncularım ile çalışmalarımıza başladı. Lig biraz uzak gözüküyor ama, biz bu ligde ikinci yarının lideri olmak için iddialarımızvar. Hendekspor'a geldiğim için mutlu olduğumu söyleyebilirim." ifadelerinde bulundu.

Mustafa Levent Aktif Göreve Döndü

Tekrardan Hendekspor ile anlaşan Mustafa Levent, "Geri döndüğüm için çok mutluyum, uzun yıllar görev yaptığım bir kulüpteyim, hatta kendi kulübümdeyim diyebilirim. Henüz belli bir pozisyon bildirilmediç Futbol takımının ve tesislerin tamamından sorumlu olacağım.

Takımı yeniden ayağa kaldırmak için çabalayacağız. Bazı futbolcularımız ile yol ayrımına gittik. Cevdet hoca ile anlaştık.

Hendekspor genlerine geri dönecek, kendine gelecek.

Futbolcu arkadaşlar ile görüştük onlar da bunun farkında. Kesinlikte takımdan ayrılmak istemeyen, Hendekspor'u yukaruya taşımak isteyen futbolcularımı oldu. Ekonomik olarak da düşünmek zorundayız sonuçta belli bir para harcadık ve Liderin 18 puan gerisindeyiz.

 Ligin ikinci yarısı için hedefimiz var. 13 maçın hepsine talibiz. Umarım iyi bir aile ortamı yakalarız ve Hendekspor'u hakettiği yerlere getiririz." açıklamalarında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2024, 18:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
kaç gün kalabilir yeni  olan şimdiden bellimi.mdiden bellimi
kaç gün kalabilir yeni olan şimdiden bellimi.mdiden bellimi - 4 ay Önce

hhH

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184