Hendekspor Yönetimi Basınla Buluştu

Hendekspor Yönetimi Hendekli Basın Mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Hendekspor Yönetimi Basınla Buluştu


Hendekspor Yönetimi Hendekli Basın Mensupları ile birlikte Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Kahvaltı programı öncesinde Hendekli Basın Mensupları ile birlikte Hendek Atatürk Stadında Antrenman yapan Hendeksporlu Futbolcuları ziyaret eden Hendekspor Yönetimi, Teknik Heyet ve oyuncu kadrosu ile birlikte Aile fotoğrafı çektirerek yeni sezon için çalışmalarına start verdi.
Hendekspor ile ilgili merak edilenler

Antrenman sonrası Hendekli Basın Mensuplarını Bayraktepe Tesislerine misafir eden Hendekspor Yönetimi, yeni sezon ile ilgili merak edilen konular hakkında bilgiler verdi.

Kahvaltı programına katılan basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hendekspor Başkanı Adil Karabulut, 7 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz kongre ile göreve başladık ve 23 günlük bir dönem geçirdik. Bu dönemde yapılanma, bürokratik kısımlar ve transferler gibi konular ön planda oldu diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yerel dinamikler ve yerel kaynaklar

23 günlük dönemde 25 kişilik bir kadro oluşturma noktasına gittiklerini dile getiren Karabulut, kadroyu oluştururken yerel dinamikler ve yerel kaynaklar üzerinden bir politika izlemeyi hedef edindik. Geçen sezon oynayan 5 futbolcumuz ile anlaştık, 10’u Hendekli olmak üzere 10 tane de dış transfer diyebileceğimiz transferler gerçekleştirdik. Futbolcuları seçerken birinci önceliğimiz tabii ki iyi futbolcu olması ama aynı zamanda da ahlaklı sporcular olması. 3-4 farklı yerden referans alınarak tüm futbolcularımız transfer edildi diye konuştu.

Mali problemimiz yok

Teknik ekibimizden aldığımız bilgilere göre antrenmanlardan hocalarımız memnun, iyi bir hava oluşmuş ve takımımız aşağı yukarı hazıra yakın bir noktada diyen Karabulut, geçen yıl oluşturulan bütçenin neredeyse yarısından az bir rakama transferlerimizi bitirdik. Futbolcularla ilgili ilk peşinatları da dün itibarıyla gerçekleştirdik. Futbolcularımızın Ağustos ayı itibarıyla alacakları yok, mali bir problemimiz de yok diye konuştu.

Babaoğlu ve Yönetime teşekkür

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür eden Karabulut, sağ olsun Belediye Başkanımız tüm konularda maddi manevi ve lojistik konularda tam anlamıyla destek veriyor. Yönetim kurulu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum çünkü herkes ciddi anlamda gayret içerisinde çalışıyor diye konuştu.
Şehir ile bütünleşen Hendekspor

100 bine dayanan bir İlçeden ziyade Hendek bizim gözümüzde 100 binlik bir Şehir. Birinci felsefemiz bütün Şehri arkasına alan, Şehir ile bütünleşen bir Hendekspor. Bu anlamda alt yapı ile ilgili yeni planlamalara gidiyoruz ve ciddi anlamda alta yapı ile ilgili çalışmalara başladık. Örneğin bölgemizde Boğazspor, Akovaspor ve Hendek Gençlikspor ile pilot takım sistemi olarak bir çalışma gerçekleştireceğiz. Ayrıca hocalarımız nezaretinde alt yapı çalışmalarımız bu hafta başlayacak ve sezon başladığında %50’den fazlası belki %70’i Hendekli oyunculardan oluşan bir Hendekspor olacak, alt yapı bizim için çok önemli diye konuştu.

Bilgilendirmelerin ardından Hendekspor Yönetimi içilen çaylar eşliğinde Basın mensuplarının sorularına cevaplar vererek çeşitli istişareler gerçekleştirmesinin ardından program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2019, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184