Hendekspor Yönetiminden Teşekkür

Bölgesel Amatör Lig (BAL) oynatılmaması kararının ardından Hendekspor Yönetimi bilgilendirme ve teşekkür mesajı yayınladı.

Hendekspor Yönetiminden Teşekkür


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nin 2. Lig, 3. Lig ve Spor Toto Bölgesel Amatör Liglerinin oynatılmaması kararının ardından Hendekspor Yönetimi tarafından bilgilendirme ve teşekkür mesajı yayınladı.
Hendekspor Yönetim Kurulu tarafından Hendekspor’un sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan paylaşımda; “Türkiye Futbol Federasyonunun bugün almış̧ olduğu karar neticesinde BAL Liginin kalan 4 maçı oynatılmadan sona erdirilmiştir.

Bu duruma göre, Hendekspor’umuzun da içinde bulunduğu 14 takımından oluşan 9. Grupta takımımız sezonu 3. olarak tamamlanmıştır.

Bu süreçte bizlere hiç̧ bir destekten kaçınmayan Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na, Sanayici, işadamlarımız ve vefakâr esnaflarımıza. Bizleri her koşulda yorulmadan destekleyen cefakâr taraftarlarımıza, teknik ekip, futbolcularımız ve güzide basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.

Hendekspo’rumuzu daha üst Liglere taşımak ve İlçemizi burada en iyi temsil etmek için hiç zaman kaybetmeden mücadelemize ve çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtmek isteriz” ifadelerine yer verildi.


Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2020, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184