Hendekspor’a En Başarılı Futbol Kulübü Ödülü

Futbol branşında en başarılı futbol kulübü ödülü Hendekspor’a verildi.

Hendekspor’a En Başarılı Futbol Kulübü Ödülü

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri içinde yer alan 2021 Yılı Sporun Enleri Ödül Töreni Adapazarı Orhangazi Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Adapazarı Belediyesi’nin destekleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ve Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın ev sahipliğinde düzenlenen geceye Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaloğlu, SUBÜ Spor bilimleri Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, SBB Gençlik ve Spor Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, GİAD Başkanı Zafer Bekdemir, ASKF Yönetim Kurulu, TFF Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Sporcular, Antrenörler, Hakemler, İdareciler ve Velilerin katıldı.

En başarılı futbol kulübü Hendekspor

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 7. Si düzenlenen yılın en’leri ödül töreninde Futbol branşında 2021 yılının En Başarılı Futbol Kulübü Ödülü Hendekspor’a verilirken, ASKF Başkanı Yaşar Zımba tarafından Hendekspor’un ödülü Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kulüp Başkanı Adil Karabulut ve Kulüp Müdürü Mustafa Levent’e takdim edildi.

Sporun en’lerinde sporcuların yanı sıra Antrenörler ve Amatör Spor’a destek veren yöneticilere de çeşitli ödüller taktim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184