Hendekspor'a Yeni Teknik Heyet

Hendekspor’da Teknik Direktörlüğe tecrübeli teknik adam Ümit Metin Yıldız getirildi.

Hendekspor'a Yeni Teknik Heyet


Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor’da, Mehmet Ali Honca’dan boşalan Teknik Sorumluluğa Ümit Metin Yıldız getirildi.

Hendekspor Yönetiminin bugün aldığı kararla Teknik Direktörlüğe tecrübeli teknik adam Ümit Metin Yıldız getirildi. Yıldız'ın yardımcılıklarını Şerif Hasanoğlu ve Hikmet Batur yapacak.
Hendek’te oynanan karşılaşmada 10. Grup Lideri olan 1877 Alemdağspor ile golsüz berabere kalarak liderlik fırsatını elinden kaçıran Hendekspor, Teknik Sorumlu Mehmet Ali Honca ile yolları ayırmıştı.

Maçın ardından vakit kaybetmeden yeni hoca arayışına başlayan Hendekspor, daha önce bir çok takımı çalıştıran İstanbullu Ümit Metin Yıldız ile anlaşarak dünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başladı.

Öte yandan takımdan ayrılan Mehmet Ali Honca’nın yardımcıları olan kaleci antrenörü Veysel Beşik ve Antrenör Hasan Tunçel ile de yollar ayrılırken yerlerine geçen yıl Halide Edip Adıvar’ı çalıştıran Ümit Metin Yıldız’ın istediği Şerif Hasanoğlu ve Hikmet Batur da dün itibarıyla takıma dâhil oldu.


Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184