Hendekspor’da 14 Oyuncu Gidiyor

3.Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Hendekspor 14 oyuncusu ile yollarını ayırıyor.

Hendekspor’da 14 Oyuncu Gidiyor

Bu sezon tarihinde ilk kez TFF 3. Lig’de  mücadele eden fakat istediği sonuçları alamayarak küme düşmekten kurtulamayan Hendekspor'da birçok futbolcu takımdan ayrılıyor.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek

Lig bitimine 1 hafta kala 3. Lig’den düşmesi kesinleşen Hendekspor'da, yeniden Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

3.Lig’de sezona teknik direktör Talip Toprak'la başlayan fakat Ligin ikinci yarısında yollarını ayıran ve Lige İlhan Var'la devam eden Hendekspor 3. Lig’de istediği sonuçları alamaması nedeniyle toparlanamadı ve 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düştü.

İşte o oyuncular

Ligin bitmesi ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Hendekspor’da Mayıs ayı sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncular; Bülent Sağlam, Sabri Turgut, Burak Altındaş, İskendar Can, İbrahim Ethem, Oğuzhan Çimen, Mustafa Kara, Berkay Ekici ve Kıvanç Salihoğlu’nun takımdan ayrıldığı öğrenilirken, bu sezon Hendekspor'a kiralık olarak katılan Yavuz Alemdar, Mert Meriç Köstereli, İlkay İşler, Murat Sipahioğlu ve Ahmet Hakan'ım da takımdan ayrıldığı öğrenildi.

13 oyuncunun sözleşmesi devam ediyor

Hendekspor'da sözleşmesi devam eden isimler ise; Mertcan Babat, Emirhan Can, Berkehan Erol, Yavuzhan Keleşoğlu, Yusuf Kaan, Emre Kılıç, Enes Tok, Burak Balcı, Mustafa Şalış, Ehat Koşutan, Berkant Yılmaz, Selahattin Sefa ve Kerem Özel.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184