Hendekspor’da Batman Mesaisi

İlk kez mücadele ettiği 3.Lig’de geride kalan 13 haftada sadece 3 galibiyet alabilen Hendekspor’da işler yolunda gitmiyor.

Hendekspor’da Batman Mesaisi

Yaşanan sakatlıklar nedeni ile kadro sıkıntısı yaşayan mavi siyahlılarda 4 maçlık galibiyet hasretine küme düşme hattı krizi de eklendi.

Küme Düşme Korkusu

Geride kalan 13 haftada topladığı 14 puan ile küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan temsilcimizde üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik heyetin yanı sıra bazı oyuncularına takımdaki yeri sorgulanmaya başlandı. Yönetim teknik direktör Talip Toprak’ın arkasında dururken devre arası için şimdiden transfer harekatının başladığı öğrenildi.

Eksikler Can Sıkıyor

Lideri konuk edecek olan Hendekspor’da eksik oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Pazar günü oynayacağı Batman Petrolspor müsabakasının hazırlıklarını sürdüren mavi siyahlılarda sakatlıkları süren Muharrem Efe Haluk Türkeri,  Mustafa Kara, Oğuzhan Çimen Batman Petrolspor maçına yetiştirilmeye çalışılırken sakat olan Yavuzhan Keleşoğlu ve cezalı durumda olan Sabri Turgut ve Enes Tok bu müsabakada forma giyemeyecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184