Hendekspor’da Bülent 1 Puanı Kurtardı

Sahasında Karaman Belediyespor’u konuk eden Hendekspor 0-0 berabere kaldı.

Hendekspor’da Bülent 1 Puanı Kurtardı

Hendek Atatürk Stadında Karaman Belediyespor’u konuk eden Hendekspor, Bülent’in kalesinde devleştiği karşılaşmada sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı.

Bülent kalede devleşti

Hendekspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla devam etti. Hendekspor kalecisi Bülent’in ilk yarıda 5 net pozisyonu kurtararak kalesinde devleşirken karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da gol bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Skor ikinci yarıda da değişmedi

Karşılaşmanın ikinci yarısı Karaman Belediyespor’un başlama vuruşu ile başlarken ikinci yarıya her iki takım da atak başladı. Hakem kararlarının bir çok sefer tartışıldığı ikinci yarıda taraftarlar hakemin verdiği kararlar sonrası tepki gösterdi.

İkinci yarıda Karaman Belediyespor’lu oyuncuların iki defa sahasında topa elle müdahale etmesi sonucu penaltı bekleyen Hendeksporlu taraftarlar hakemin devam kararları sonrası saç baş yoldu. Hendekspor kalecisi Bülent ikinci yarıda da yaptığı kurtarışlarla taraftarların beğenisini kazanırken, rakip oyuncu ile çarpışması sonucu sakatlanarak yerini Mertcan’a bıraktı.

 Bülent’in yerine oyun giren Mertcan iki gol pozisyonunu kalesinden uzaklaştırarak güven verdi. Son dakikalarda Hendeksporlu Yusuf gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart ile takımını 10 kişi bırakırken, karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Hendekspor: 0

Karaman Belediyespor: 0

Hakemler: Burak Kaplan, Enes Berk Güçlü, Yunus Çiftçi

Stad: Hendek Atatürk

Hendekspor: Bülent(Mertcan), Yavuzhan(Emre), Sabri, Yusuf Kaan(K.K), İsmail(Enes), İlkay, Berkay, İbrahim Ethem, Mert Meriç, İskender, Barış (Ahmet Hakan)

Teknik Direktör:

Karaman Belediyespor: Kemal Mert, Batuhan, Arda Kürşat(Muhammet Ebrar), Ömer Faruk, Emirhan, Ahmet, Selahattin Enes(Yunus), Burak, Süleyman(Mehmet Emre), Bekir, Hami( Ahmet Fatih)

Teknik Direktör:

Kırmızı Kart: Dk. 90+1 Yusuf Kaan (Hendekspor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184