Hendekspor’da Sancaktepe Hazırlıkları Başladı

3. Lig temsilcimiz Hendekspor Cumartesi günü sahasında Sanacaktepe Belediyespor’u konuk edecek.

Hendekspor’da Sancaktepe Hazırlıkları Başladı

Hendekspor, TFF 3. Lig 1. Grup 9. haftası karşılaşmasında Cumartesi günü sahasında Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek.

Cumartesi Hendek Atatürk Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 14:00’de başlayacak. Mavi Siyahlılar Pazar günü oynadığı Çatalca maçının ardından bir gün izin yaparak bu müsabakanın hazırlıklarına dün başladı.

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçla nedeni ile yaşadığı sıkıntıyı Çatalca deplasmanında alınan 3 puan ile biraz olsun atlatan Hendekspor, ligin son sırasındaki Sancaktepe Belediyespor karşısında da çıkışını sürdürerek moral bulmak istiyor. Mavi Siyahlılar Cumartesi oynanacak olan bu karşılaşma için ilk çalışmasını dün yaptı.

Teknik Direktör Talip Toprak’ın Kursta olması nedeniyle Yardımcıları Eren Demir ve Gökhan Kaba gözetiminde çalışan temsilcimiz üst üste alacağı galibiyetlerle play-off hattına girmenin planlarını yapıyor.

Rakibin ligdeki konumu ile ilgilenmediklerini belirten Teknik Direktör Talip Toprak, biz şu an kimsenin puan durumundaki yerine göre hareket edecek durumda değiliz. Grubumuzda her hafta sürpriz sonuçlar çıkabiliyor. Biz saha içinde en iyi mücadeleyi sergileyip kazanan taraf olmak için çalışacağız ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2021, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184