Hendekspor’da Transfer Harekâtı

Transfer hareketliliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken ve BAL sezonuna gümbür gümbür hazırlanan Hendekspor’da imza şov vardı.

Hendekspor’da Transfer Harekâtı

Yeni transferlerle birlikte Hendekpor şuana kadar 5’i iç transfer olmak üzere toplam 15 isimle el sıkıştı, sözleşme imzaladı.

Harekât Sürüyor

Mücadele eden ve yeşil sahaların tozunu atacak şampiyon bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Hendekspor transferlerle yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. Gol silahı Ümit Koz ve takımın dinamosu olan başarılı orta saha Sergen Ekici yeniden el sıkışan BAL temsilcimiz Hendekspor, forvet hattını Mustafa Akkuş, Stoper hattını ise Tolga Keskin ile güçlendirmişti.

5 İsimle Yeniden Yola Devam

Teknik Direktör Mehmet Şansal ve Futbol Şubesinin titiz çalışmaları devam ederken, Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve yönetim Atatürk Stadyumunda basının karşısına çıktı. Stadyumda imza şov yapan Hendekspor Yönetimi yeni transferleri tanıttı. Yönetim iç transferde Ümit Koz, Sergen Ekici’nin yanı sıra mücadeleleriyle herkesin beğenisini kazanan orta saha oyuncusu Berkehan Erol, Y.Kaan Kara ve Emirhan Can ile yeniden el sıkışıldığını açıkladı.

8 İsim Birden İmza Attı

Kaleye Silivrispor’da şampiyonluk yaşayan ve 2. Lig ile 3.ligde ter döken Murat Günal ile Çilimli Belediyespor’dan Tayfun Şahin, sol beke Talasgücü’nde şampiyonluk yaşayan ve 3.ligin yıldız oyuncusu Kadir Doğukan, orta sahaya Çorlu Spor’dan 2’inci ve 3’ncü ligin tecrübeli isimleri Emin Soğuk ve M.Mert Özkaptan ile son sezon Sökespor’da şampiyonluk yaşayan Rıdvan Demir, forvete 3.Ligde son sezon Eynesil Bel ve Şile Yıldız forması giyen Birkan Gözel ile yine 2 ve 3’ncü ligin favori isimlerinden başarılı sağ kanat oyuncusu Furkan Yıldırım kadroya dahil edildi.

Hep Birlikte Şampiyon Olacağız

İç transferde 5 isimle anlaşıp 10 yeni ismi takıma dahil ettiklerini açıklayan Başkan Hüdaverdi Bahadır, “ Yönetimim, Futbol Şubemiz ve Teknik ekibimiz şuan yapılanma için harıl harıl çalışıyor. 5’i iç transfer olmak üzere 15 isimle imza attık. Kadromuzu daha da güçlendireceğiz.

Oyunuyla mest eden ve herkesin takdir ettiği bir takım oluşturuyoruz. Yeni oyuncularımıza hoş geldiniz diyor, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum.

Biz burada yönetim olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi vardır. Şampiyon takımın şampiyon kadrosunu kurmak için çalışıyoruz.

 Burada taraftarımızdan bizlere destek olmasını ve sahip çıkmasını rica ediyorum. Taraftarımıza, şehrin tamamına ve basınımıza burada ihtiyacımız var. Biz hep birlikte şampiyon olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184