Hendekspor’dan 70. Yıla Özel Forma

Hendekspor'un 70. yılına özel hazırlanan Hendekspor formaları yönetim kurulu üyeleri tarafından dağıtılıyor.

Hendekspor’dan 70. Yıla Özel Forma


Meclis toplantısı başlamadan önce konuşma yapan Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut, Hendekspor'un kuruluşunun 70. yılındayız. Hendekspor'un kuruluşunu hatırlatmak için, sizlere forma hediye etmek için buradayız. 19 Ocak'ta Kütahyaspor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Bu önemli maçta sizleri tribünde görmek bizleri çok sevindirecektir. Kütahyaspor maçında ailelerinizle birlikte tribünde olursanız daha çok mutlu oluruz. Belediye başkanımız sayın Turgut Babaoğlu, bizlere desteğini esirgemeden veriyor. Kendilerine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Babaoğlu ise Hendekspor’a destek çağrısı yaparken, 70.yıla özel hazırlanan formalardan satın alarak destek olacağını söyledi.

Babaoğlu Hendekspor formalarından iş adamlarının da satın alması için öncülük edeceklerini dile getirdi. Başkan Babaoğlu, mecliste grubu olan partilerin grup sözcülerini, forma satın alarak Hendekspor’a desteğe davet etti.
Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut ve Yöneticiler daha sonra Kaymakam Halil İbrahim Acır’ı makamında ziyaret ederek adının yazılı olduğu Hendekspor formasını hediye ettiler.

Kaymakam Halil İbrahim Acır Hendekspor Başkanı ve yönetimine teşekkürlerini iletti.


Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184