Hendekspor’dan Gol Yağmuru 14-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Hendekspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ikinci hazırlık maçında Sakaryagücü Spor’u 14-0 mağlup etti.

Hendekspor’dan  Gol Yağmuru 14-0

Hendekspor maça iki ayrı takım çıkarttı İlk yarı farklı ikinci yarı farklı takımla oynadı.

Sakarya gücü genç kadrosuyla sahaya çıktı karşısında daha tecrübeli olan Hendekspor karşısında iyi futbol oynamaya çalıştı fakat tecrübeli rakibi karşısında tutunamadı.

İlk devrede 5 gol vardı

Mavi-Siyahlı Hendek temsilcisi ilk 45 dakikaya Serdar, Selahattin, Enes, Salih, Emre, Selçuk, Onur Demir, Kemal, İlker ve Onur ilk 11’i ile çıktı.

Maça hızlı başlayan Hendekspor, 13.dakikada Mustafa Çalış ile 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 5 dakika sonra bu kez 18’de Emre ile golü bulan ev sahibi ekip skoru 2-0’a getirdi. Baskılı oyununu sürdüren ve rakibine şans vermeyen Mavi-Siyahlılar 5 dakika içerisinde 24.dakikada Onur ve 29’da Hakan ile 2 gol daha bularak skoru 4-0’a taşıdı. Oldukça rahat ve etkili bir futbol ortaya koyan Hendekspor, devrenin son bölümlerinde 38.dakikada Enes ile bir gol daha bularak skoru 5-0 yaptı ve bu skorla da devreye 5-0 önde girdi.

İkinci devre farklı kadro 9 gol

Hendekspor’da antrenör Talip Toprak ilk devrede as kadro ile mücadele ederken, ikinci devrede tüm takımı değiştirdi. Hendek ekibi ikinci devrede Emirhan, Emrah Turan, Muhammet Kızılayar, Burak Balcı, Emrah Metoğlu, Muhammet, Kartal, Sercan, Hakkı, İlker ve Yavuz ile sahada yer aldı. İkinci devrede adeta gol olup yağan Hendekspor, 49’da Emrah ile 6-0 buldu. 3 dakika sonra bu kez 52’de Muhammet Güzelyurt maçı 7-0’ı getirirken, 60’ta İsmail, 62’de Burak ve 67’de Emrah Metoğlu ile 7 dakikada 3 gol daha bulan Mavi-Siyahlılar skoru 10-0 yaptı.

 Rakip kaleyi adeta ablukaya alan Hendek temsilcisi, 70’de Muhammet Kızılyar ile skoru 11-0’a getirirken, 74’te Burak kendisinin 2, takımının 12.golünü kaydetti ve skor 12-0’a geldi. 80.dakikada yine Muhammet Kızılyar sahne aldı ve Hendek ekibinin 13.golünü kaydetti. Son saniyelerde ataklarını sürdüren Mavi-Siyahlılarda son sözü 90’da Emrah Turan söyledi ve Hendekspor ikinci hazırlık maçından 14-0 gibi farklı skorla galip ayrılmasını bildi.

“2 Transfere ihtiyacımız olacak”

Hendekspor antrenörü Talip Toprak maç sonunda yaptığı açıklamasında, “Çalışmaya başlayalı bir aya yakın bir süre oldu ve sıkı çalışıyoruz. Şu anda toparlanma sürecindeyiz.  Oyuncular çok uzun süre ara verdikleri için normal sezon başı kamp dönemine gelmiş durumdayız. Antrenmanların dozunu artırmaya başladık. Genel olarak oyuncuların durumu iyi.

 Erken başlamamızın sebebi oyuncuların durumunu görmek için hepsini çıplak gözle izleyemedik. 2 mevkiye ihtiyacımız olacak. Antrenmanlara başladıktan sonra bir oyuncumuz başka bir takıma gitmek için izin istedi. Şu anda iki transfere ihtiyacımız olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184