Hendekspor’un Yeni Başkanı Adil Karabulut Oldu

BAL Ligi Temsilcimiz Hendekspor'un, Olağan Genel Kurulu sonrası yeni Başkanı Adil Karabulut oldu.

Hendekspor’un Yeni Başkanı Adil Karabulut Oldu


Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen Hendekspor Olağan Kongreye Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, BBP Meclis üyeleri, BBP Hendek İlçe Başkanı Engin Yapıcı, Hendekspor Başkanı Sadettin Meraklı, Yönetimi, Eski Başkanlar, Yöneticiler, Antrenörler ve üyeler katıldı.

Divan Başkanı Seyit Mete Balkız olurken Divan üyeleri Hüdaverdi Bahadır ve Hüseyin Bilgiçli oldu.

Eski Yönetim Kurulu üyesi Fatih Enes İlkay’ın faaliyet raporlarını okumasının ardından konuşmalara geçildi.

Kongrede eski Başkanlardan Zafer Çakmak, Harun Kaynak, Antrenör Şener Gürsel ve Yöneticilerden Kemal Aslan birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olması temennilerinde bulundular.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmasında, Hendekspor bir markadır. Hendekspor artık bir kulüp yönetiminin tekelinde değil, Hendek’in temsili noktasında, Hendek'in temsil edildiği bir kulübümüzdür. Bizde bu vizyon ile dün elde edilen başarıyı, başarı olarak kabul ediyoruz. Emeği geçen malzemecisinden, antrenörüne, sporcusundan yöneticisine herkesi tebrik ediyorum.

Şehrimizin isminin verildiği Hendekspor artık bütün kulüpler ile işbirliği halinde, şehrin esnafından, memuruna, işadamından sanayicisine varıncaya kadar herkesle işbirliği ile yönetilecek. Sadece Belediyenin tekelinde değil, sadece yöneticilerin tekelinde değil, alınacak kararlarda oluşturacağımız kent konseyimiz olacak ifadelerine yer vererek kongrenin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Konuşmaların ardından kongreye tek liste ile giden Adil Karabulut Başkan oldu.

BAL Ligi Temsilcimiz Hendekspor’un Başkanı Adil Karabulut olurken Yönetim ise şu isimlerden oluştu;

Süleyman Tarım, Hikmet Yılmaz, Osman Dinçer, Hızır Çağrı Güngör, Muhammet Selam, Ziya Şengül, Emel Kasap, Metin Genç, Ferdi Kahveci, Danyal Kaya, Mümin İşnel, Saim Gürbüz, Bahattin Bıçak, Hüseyin Çalman, Uğur Nal, Dündar İlkay, Murat Kaya, Selami Keskin, Murat Davarcı, Emin Yelken, Samet Çetin, İbrahim Yeşilyurt, Tamer Ersoy, Osman Dandan, Burak Koç, Celil Keleşoğlu ve Hüseyin Çamur.


Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2019, 09:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 5 yıl Önce

adil karabulut bir dolandırıcı böyle bir insanı nasıl olurda hendek sporın başına getirirsin sayın belediye başkanım hayretle izlemekteyim üzüldüm sizin adınıza da üzüldüm size leke getirir bu şahıs

SERCAN BAŞKAN
SERCAN BAŞKAN - 5 yıl Önce

yanlış sistem. antrenörü belediye başkanı atıyor, kulüp başkanını belediye başkanı seçiyor. hendek spor için gerekli parayı belediye üstlendiği için her şeyi belediye başkanı belirliyor. eskiden nasılsa şimdide o şekilde. bu şekilde başarı gelmez. hendekspor a bir gelir getirecek ticari bir mecra yaratılması gerekmektedir. arka planda da belediye başkanı destek olabilir. diğer siyasi partiler nerede? diğer eski belediye başkanları nerede? nerede birlik ve beraberlik? eski kafa devam ediyor.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184