HENDEK’TE MİNİ VOLEYBOL SENLİĞİ YAPILDI

Hendek belediyesi ve Hendek spor kulübünün organize ettiği mini voleybol turnuvasına Hendek yeni Kapalı spor salonunda yapıldı.

HENDEK’TE MİNİ VOLEYBOL SENLİĞİ YAPILDI
Hendek belediyesi ve Hendek spor kulübünün organize ettiği mini voleybol turnuvasına Marmara bölgesinden takımlar katıldı.

Katılan takımlara yemek ikramı, her sporcuya madalya, katilim belgesi ve dereceye girenlere kupa takdim edildi. Özellikle İstanbul’dan gelen ve civar illerden gelen 300 sporcu gencimiz 2005 ve 2006 doğumlu sporcular arasında iki farklı kategoride yapıldı.

 Eczacıbaşı, Vakıfbank, Yeşilyurt, Fenerbahçe gibi dev takımların katıldığı turnuvada Hendek spor 2005 doğumlu kızlarda 1. Olurken 2006 doğumlu kızlarda 2. Olarak büyük basarî elde etti.

 Turnuvayı organize eden Milli takim ve hendek spor voleybol antrenörü İdris Demir voleybol camiasındaki yerimiz zaten ortada ama böylesine büyük bir faaliyeti organize ederek basarimizi bir kez daha göstermiş olduk güzel bir organisazyon oldu.

Çok kaliteli maçlar oynandı. Gençlerimiz için iyi faaliyet oldu. Seneye inşallah devamını yapacağız dedi.

Hendek spor 2006 doğumlu kızlarda 2. Oldu Kupa törenine 25. Donem milletvekili Ali İnci katılarak sporculara ödül verdi. 


















Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2017, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184