Hendek’te Muhteşem Spor Gecesi

Hendek’te düzenlenen King of Kings Kick Boks Türkiye-Fransa Şampiyonlar Ligi müsabakaları yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hendek’te Muhteşem Spor Gecesi


Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesisleri tüm dünyanın büyük ilgi ile takip ettiği King of Kings Kick Boks Şampiyonlar Ligi müsabakalarına ev sahipliği yaptı.
Hendek Belediyesi’nin ana sponsorluğunda King of Kings Türkiye Temsilcisi Erkan Varol Organizatörlüğü ve Hendek Muay Thai Spor Kulübü Başkanı Murat Tokat ve Antrenör Erkan Yılmaz’ın Koordinatörlüğünde Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen Kick Boks Türkiye-Fransa Şampiyonasında binlerce Hendekli ilgi göstererek tribünleri doldururken, organizasyon TV8,5, Fight Box ve Eurosport Tv ekranlarından 128 Ülkede canlı olarak yayınlandı.
Hendekli Özgenur gurur yaşattı

Ünlü Kick Boks sunucusu Mustafa Özbey’in sunuculuğunu gerçekleştirdiği tarihi gecede Türk sporcularımız Fransız sporculara karşı aldıkları galibiyetler ile Ülkemize büyük gurur yaşatırken, toplamda 12 müsabakanın yapıldığı gecede Hendek Muay Thai Spor Kulübü Sporcusu Özgenur Avcıl Fransız Rakibi Allıson Dıssıeux’u 3-0’lık net bir skorla kazanarak Ailesine, Hendek Muay Thai Spor Kulübüne ve İlçemize büyük gurur yaşattı.
Bayraktepe Arena

Tarihi geceye tanıklık eden binlerce Hendekli ve ekranları başında izleyen milyonlara hitap eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, selamlama konuşmasının ardından Bayraktepe Sosyal Tesislerinin ismi bu akşamdan itibaren Bayraktepe Arena olmuştur diyerek, bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen gecemizin Organizatörü Erkan Varol’a, Tv 8,5 adına Acun Ilıcalı’ya, değerli sporcu kardeşlerimize, bu organizasyonda emeği geçen Belediyemizin tüm çalışanlarına ve siz değerli izleyicilerimize de bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya destek her zaman olacaktır, bundan sonra daha iyisini hep birlikte yapacağız diye konuştu.
Hendek için gurur verici

Dünyanın büyük ilgiyle takip ettiği müsabakaların Hendek’te yapılmasının ayrı bir gurur olduğunu dile getiren Hendek Muay Thai Spor Kulübü Başkanı Murat Tokat, bu anlamda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu olmak üzere gecenin organizatörü King of Kings Türkiye Temsilcisi Sayın Erkan Varol’a, TV 8,5 Ailesine, gecemize katkı sağlayarak destek veren tüm sponsorlarımıza, emeği geçen çalışanlarımıza, sporcularımıza ve bizleri yalnız bırakmayarak tribünleri dolduran binlerce sporsever Hendek halkımıza teşekkür ediyoruz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184