Hendek’te Tarihe Geçeceğimize İnanıyorum

İlk yarıyı lider bitiren Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) temsilcimiz Hendekspor’da Teknik Sorumlu Mehmet Ali Honca, sezon sonunda 3.Lige çıkarak tarihe geçeceklerine inandıklarını söyledi

Hendek’te Tarihe Geçeceğimize İnanıyorum


İlk yarıyı Lider bitiren Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) temsilcimiz Hendekspor’da Teknik Sorumlu Mehmet Ali Honca, sezon sonunda 3. Lige çıkarak tarihe geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Muhammet’te pürüz çıktı

14 takımın yer aldığı ve ilk yarısını 13 takım arasında en yakın rakibi İstanbul temsilcisi 1877 Alemdağspor’a 2 puan fark atan Hendekspor, kadrosunda yer alan Onur, İbrahim, Gökhan, Burak ve İlham ile yollarını devre arasında ayırmıştı. İlk transferini ise Bartınspor’un golcüsü olan ve Sakaryaspor alt yapısından yetişme gurbetçi Muhammet Özdemir’i alarak yapmak istemişti ki bu transfer kulübünün fazla para istemesi nedeniyle şimdilik de olsa askıya alındı.

4 Transfer yapılacak

Sakaryasporun eski futbolcusu olan Hendekspor Antrenörü Mehmet Ali Honca, ilk etap çalışmalarına Hendek’te başladıklarını, 2 Ocak’ta da 9 günlüğüne Antalya’da kampa gireceklerini söyledi. Honca, 2. yarının çok daha zorlu geçeceğini belirterek, rakibimiz Alemdağ olur. Bunun için de takviye çalışmalarımız sürüyor. 4 yere transfer yapacağız ama isimler duyulunca kulüpleri izin vermiyor. Bunun için sessiz ve derinden gidiyoruz dedi.

11’de 9 Şansımız var

Hendeksporun en büyük avantajının para sorununun olmaması olarak gösteren Honca, bu vesileyle Belediye Başkanımıza ve tüm ilçe halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Hedefimiz Süper Lig. Önce grup birincisi olacağız. Sonra diğer grup birincileriyle Play Off oynayacağız ki bu Play Off’larda toplam 11 takım yer alacak ama 9’u çıkacak. Bundan dolayı da kendimizi çok şanslı görüyoruz. Bu yıl 3.Lige çıkmak ve yepyeni bir tarih yazmak istiyoruz dedi.


Hendekspor’da kaptan Hakan Soylu dışında sakat oyuncu bulunmuyor.


Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184