Hendek’ten 36 Madalya

Söğütlü’de yapılan Karate Gelişim Ligi Müsabakalarında Hendek Belediyesi Karate Takımı yine rakip tanımadı. Hendekli karateciler müsabakaları 36 madalyayla tamamladı.

Hendek’ten 36 Madalya

36 Madalya

Hendek Belediyesi Karate Takımı başarılarına bir yenisini daha Söğütlü’de yapılan Karate Gelişim Ligi Müsabakalarında ekledi. Antrenör Ümit Atış ve Volkan Karagöz nezaretinde yarışmalara katılan Hendekli karateciler elde ettikleri 36 madalyayla rakip tanımadı. Müsabakalarda Zeynep Betül Özbereket, Minel Tenha, Esman Duru Abukan, Azra Açıkdeniz

Aysima Salihoğlu, İkra Pazarlıoğlu, Mina Göçlü, Elif Hayırlı, İlkin Erva Özel, Alya Ekizoğlu

Ayşenaz Güniken, Yiğit Efe Acar, Ömer Faruk Karabıyık, Fatih Erdem Yaylı, Mehmet Durmaz, Kerim Anıl Akbulut ve Egemen Varlıca birinci olurken, Hira Kılıçburun,

Aylin Elem, Muhammed Ali Yaniç, Mirza Mehmet Taş ve Emir Dönmezer ikinci oldu.

Aybike Salihoğlu, Erva Dinç, Meyra Menek, Feyzanur İslam, Esmanur Ayar, Elif Nisa Diyarlı, Nisanur Yılmaz, Ferit Elem, Hakan Parlak, Kayra Mustafa Başmanav, Deniz Aras Acar ve Enes Tosun da üçüncülük madalyasını kazandı.

Teşekkür Ediyoruz

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış ve Volkan Karagöz, çok iyi bir turnuvayı geride bıraktıklarını söyledi. Antrenörler, “Turnuvaya katılan bütün sporcularımızı kutluyoruz.

Onlarla gurur duyuyoruz maçlarda güzel performans göstererek kürsülere ambargo koydular. Emin adımlarla ilerliyoruz alt yapıdan gelen sporcularımız olduğu turnuvayı güzel bitirdik. Hedefimiz ileride bu sporcularımızın içinden  Dünya-Avrupa Şampiyonları çıkartmak.

Destek olan değerli velilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.Başarımızda bizlere destek verem Hendek Belediyesi Başkanımız İrfan Püsküllü’ye çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184