Hendek’ten İki Madalya

Samsun’da yapılan Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları 2 madalya ile şampiyonayı tamamladı.

Hendek’ten İki Madalya

2 Madalya Kazandı

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları, madalyalara devam ediyor. Samsun’da yapılan Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularından Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Şimal Ekizoğlu 59 kiloda şampiyon olurken, Hendek Akova Kalkınma Vakfı Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi öğrencimiz Efe Kakış 55 kiloda Türkiye ikincisi oldu. İki madalya kazanan Hendek Belediyesi Karate Takımı yine kürsüye çıkmayı başardı.

Tebrik Ediyoruz

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, başarılı olan sporcularını kutladı. Antrenörler, “Her katıldığımız turnuvada kürsüde  yerimizi alıyoruz. Çalışıyoruz emek veriyoruz sonucunda güzel dereceler ile sporcularımız bizleri mutlu ediyor. Yapılan çalışmaların karşılığı alıyoruz. Sporcular her maç daha iyi performans göstererek mücadele ediyor, çalışıyoruz ve başarıyoruz.

Ekip olarak sporcularımızın en iyi şekilde üst seviye çıkarmakta emek harcıyoruz. Çalışmalarınıza devam edeceğiz.Destek olan herkese ve sporcu velilerimize çok teşekkür ederiz. Başkanımız Turgut Babaoğlu’na da bu başarıyı armağan ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184