Hentbolcularımız İlk Yarıyı Galibiyetle Kapattı

1954 Hendekspor Hentbol Kulübü ilk yarıyı 48-30’luk galibiyet ile kapattı.

Hentbolcularımız İlk Yarıyı Galibiyetle Kapattı

Hentbol 2. Lig temsilcimiz 1954 Hendekspor deplasmanda Bartın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünü 48-30 mağlup ederek Hentbol 2. Ligini 8 puanla 2. sırada kapadı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Koray Oral, bu haftaki galibiyet çok önemliydi. İlk devre sonucunda averajı düzeltip puan olarak 2. Ligdeki durumumuzu sağlamlaştırdık.

 Hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. 2. devre 15 gün sonra başlayacak. İkinci yarı deplasmanda Sakarya Büyükşehir  Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacagız. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum diye konuştu.

Tüm Hendek’in olduğu Aile fotoğrafı oluşturmak istiyoruz

Galibiyeti taraftarlara armağan eden Oral, bizlere bu anlamda destek olan Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, yanımızda olan dostlara, taraftarlara, esnaflarımıza teşeklür ederim. Daha yolun başındayız.

 Hendek taraftarımızla sporsever halkımızla büyük bir hentbol şehri olacak. Hedefimiz Hendekli kız erkek gençlerimizi, çocuklarımızı, anneleri, babaları, dede ve teyzeleri tüm Hendeklileri salonda buluşturmak. Güzel bir aile fotoğrafı oluşturmak istiyoruz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184