İlk Yarı Finalist Harmantepe

Kaymakamlık Kupası çeyrek final günün ilk maçında Harmantepe, Kayalar’ı 3-2 mağlup etti.

İlk Yarı Finalist Harmantepe

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası çeyrek final günün ilk maçında Kayalar ile Harmantepe karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Harmantepe 2. Dakikada Güngör ile 1-0 öne geçen taraf olurken, ataklarını sıklaştıran Harmantepe 11. Dakikada Fatih’in golü ile farkı 2’ye çıkartan taraf oldu. Erken goller sonrası ataklarını sıklaştıran Kayalar 25. Dakikada Abdullah’ın golü ile farkı 1’e indirirken ilk yarı bu skor ile sona erdi.

Son sözü Güngör söyledi

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarıda her iki takımın istekli oyunları ve kıyasıya mücadelesi izleyiciler tarafından tam not alırken, ataklarını sıklaştıran Kayalar 36. Dakikada İshak ile skora dengeyi getirdi. Karşılaşmaların son dakikaları büyük mücadeleye sahne olurken, son dakikalarda ataklarını sıklaştıran Harmantepe 50. Dakikada Güngör’ün golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi ve bu skor ile Harmantepe yarı final’e yükselmiş oldu.

Kayalar: 2

Harmantepe: 3

Hakem: Görkem Cesur

Saha: Hendek Orman İşetme

Kayalar Kuyumculuk: Behçet, Ferhat, Abdullah, Ümit, Abdülkadir, Resul, İrfan, Kadir, İshak, Kudret, Halil, Levent, Rıza.

Teknik Direktör: Rıza Yetim

Harmantepespor: Muhammed, Fatih, Yılmaz, Ünsal, Güngör, İslam, Ufuk, Ersin, Ünal, Aşkın, Zübeyir, Ahmet, Erdal, Fatih.

Teknik Direktör: Erdal Bıçak

Goller: Dk 2, 50 Güngör, Dk 11 Fatih (Harmentepe) Dk 25 Abdullah, Dk 36 İshak (Kayalar)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184