İlkyarı Galip, İkinci Yarı Mağlup

Hendekspor sahasında Yalova Yeşilovaspor’a 2-1 mağlup oldu.

İlkyarı Galip, İkinci Yarı Mağlup

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor sahasında konuk ettiği Yalova Yeşilovaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Tribünleri dolduran Hendekli Sporseverlerin desteği ile Hendekspor karşılaşmaya “Yurtta sulh Cihanda Sulh” pankartıyla çıktı.

Hendekspor ilk yarıyı galip tamamladı

Karşılaşmaya hızlı başlayan Hendekspor 5. Dakikada geliştirdiği atakta Ümit’in golü ile 1-0 öne geçerken, karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda yakaladığı atakları değerlendiremedi ve ilk yarı Hendekspor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

10 kişi kalan rakip kazandı

İkinci yarıya atak başlayan konuk ekip  Yalova Yaşilovaspor olurken 48. Dakikada geliştirilen atakta Hendekspor kalecisi Gökhan net gol pozisyonuna izin vermezken ataklarını sıklaştıran konuk ekip 52. Dakikada geliştirdiği atakta Umut’un golü ile skoru eşitledi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran konuk ekip 56. Dakikada Hakan’ın golü ile 2-1 öne geçen taraf oldu.

Uzatma dakikaları yetmedi

Karşılaşmada zaman zaman futbolcular arasında gerginlikler olurken sık sık sakatlık olmasından dolayı maç durdu. 70. Dakikada gelişen bir pozisyon sonrası Yalova Yaşilovaspor’da Enes Kırmızı Kart ile oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Kayıp zamanları değerlendiren karşılaşma hakemi yaklaşık 10 Dakikalık uzatma işaret ederken, uzatma dakikalarında gol olmadı ve 10 kişi mücadele eden Yalova Yeşilovaspor  sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Hendekspor: 1

Yalova Yeşilovaspor: 2

Stad: Hendek Atatürk

Hakemler: Alihan Çalıkuşu, Onur Akol, Fatih Gemici, Aslıhan Erol

Hendekspor: Gökhan, Fikret, Kadir, Muhammet, Oğuzhan, Yunus Emre(Mustafa), Mahsut(Celal Baver), Vural(Osman can), Rıdvan(Bedirhan), Okan, Ümit

Teknik Direktör: Murat Balaban

Yalova Yaşilovaspor: Emre, Fatih, Doğukan, Yusuf(Ertuğrul), Ramazan, Berkay(İlker), Ali Emre(Ömer), Umut(Batuhan), Çağatay, Enes, Hakan(Anıl)

Teknik Direktör: Sefa Demir

Goller: Dk 5 Ümit (Hendekspor) Dk 52 Umut Dk 56 Hakan (Yalova Yaşilovaspor)

Kırmızı Kart: Dk 70 Enes (Yalova Yaşilovaspor)

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2023, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184