İrem’in Hedefi Madalya Altın Madalya

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da bugün başlayacak Büyükler Balkan Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu İrem Durmaz 61 kiloda mindere çıkacak.

İrem’in Hedefi Madalya Altın Madalya

 Güçlü rakipleri karşısında boy gösterecek Durmaz, altın madaya kazanacağına inanıyor. Şampiyonanın hazırlıklarını tamamlayan Durmaz’ın hedefi de kürsünün zirvsine çıkmak.

Güveniyoruz

Büyükler Balkan Karate Şampiyonası’nda altın madalya arayacak Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu İrem Durmaz’a başarılar dileyen Teknik Direktör Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış, madalya beklediklerini söyledi. Antrenörler, “İrem şampiyonaya çok iyi hazırlandı. Bizi en iyi şekilde temsil ederek altın madalyayı boynuna takacağından şüphemiz yok” dedi

İnancım Tam

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Milli karateci İrem Durmaz’ın Arnavutluk’ta altın madalya kazanarak Hendek’i en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Başkan Babaoğlu, “İrem Durmaz aldığı başarılarla her zaman bizleri gururlandırdı. Kendisinden bir kez daha aynı başarının geleceğine inanıyoruz. Kalbimiz onunla” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184