İscar Auto Hamam’dan Baro’ya Soğuk Duş

Kaymakamlık Kupası Veteranlar grubu günün ikinci maçında İscar Auto Hamam, Hendek Baro’yu 4-3 mağlup etti.

İscar Auto Hamam’dan Baro’ya Soğuk Duş

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Veteranlar grubu günün ikinci karşılaşmasında İscar Auto Hamam ile Hendek Baro karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Hendek Baro 1. Dakikada Hakan ile 1-0 öne geçerken golün ardından ataklarını sıklaştıran İscar Auto Hamam 3. Dakikada Faruk ile skoru dengelerken hemen ardından 4. Dakikada Tamer ve 8. Dakikada Selim ile 3-1 öne geçen taraf oldu. Kalesinde peş peşe 2 gol gören Hendek Baro 10. Dakikada Danyal ve 20. Dakikada Murat’ın golleri ile skora dengeyi getirirken ilk yarı 3-3 eşitlik ile sonuçlandı.

Tek farkla galibiyet

Karşılıklı ataklarla başlayan ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine oranla daha atak oynayan İscar Auto Hamam 34. Dakikada İdris’imizde golü ile 4-3 öne geçen taraf olurken, karşılaşmada başka gol olmayınca İscar Auto Hamam sahadan 4-3 galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

İscar Auto Hamam: 4

Hendek Baro: 3

Hakem: Bedirhan Gökdemir

Saha: Hendek Orman İşletme

İscar Auto Hamam: Serkan, İdris, Özcan, İsmet, Faruk, Tamer, Selim, Tarık, Erkan, Hüseyin, Osman, Murat

Teknik Direktör: Osman Yazıcı

Hendek Baro: Gökhan B., Cihan, Danyal, İsmet, Gökhan Ö., Cüneyt, Hakan, Vural, Ferdi, Mustafa, Bilal

Teknik Direktör: Fatih Altuntaş

Goller: Dk 1 Hakan, Dk 10 Danyal, Dk 20 Murat (Hendek Baro) Dk 3 Faruk, Dk 4 Tamer, Dk 8 Selim, Dk 34 İdris (İscar Auto Hamam)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184