Kaba ile ilk galibiyet gelecek mi?

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 23. haftada Hendekspor, kendi sahasında Karaman Belediyespor'u konuk ediyor.

Kaba ile ilk galibiyet gelecek mi?

Teknik direktör Gökhan Kaba ile ilk maçından beraberlik ile ayrılan mavi-siyahlılar, bu kez teknik adam Gökhan Kaba ile ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Lig'de son oynadığı Osmaniyespor karşılaşmasından bir puan almayı başaran temsilcimiz Hendekspor, ligin 23. haftasında sahasında Karaman Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.

Mavi-siyahlı temsilcimizde Burak Altındaş kart cezalısı. Devre arası transfer döneminde takıma katılan Kıvanç Salihoğlu ise sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

 Yavuz Alemdar ve Barış Güner'in hafif sakatlığı bulunuyor. Bu iki oyuncunun durumu maç günü belli olacak. Mustafa Kara ve Oğuzhan Çimen'inde sakatlıkları devam ettiği için Karaman Belediyespor'a karşı sahada olamayacak.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta Karaman Belediyespor, ligde 25 puanla 12. sırada yer alıyor. Karaman Belediyespor, bu sezon oynadığı 21 mücadelede 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

 Bu karşılaşmalarda 23 gol atarken kalesinde 31 gol gördü. Sezonun ilk yarısında bu iki ekip arasında oynanan mücadele ise golsüz eşitle sona ermişti.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2022, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184