KAFKAS VE ADİGE HALKLARI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Hendek Soğuksu Mahallesi’nde düzenlenen 10.ncu Kafkas ve Adige Halkları Tsıba Efkan Çağlı adına düzenlenen Voleybol Turnuvası oynanan final müsabakası ile sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Tahirağa oldu.

KAFKAS VE ADİGE HALKLARI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ


Soğuksu mahallesinde Tsıba Efkan Çağlı anısına düzenlenen ve oynanan final müsabakaları ile sona eren Voleybol Turnuvası kupa töreni programına AK Parti Milletvekili Mustafa İsen, CHP Milletvekili Engin Özkoç, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu,MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Abhaz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hapat Ahmet Ceylan, İstanbul Abhaz Derneği Başkanı Hakan Ander Beygua, Sakarya Abhaz Derneği Başkanı Oral Kobaş, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Muhtarlar ve voleybol severler katıldı.

Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Soğuksu Mahallesi halkının ortaklaşa düzenlediği ve ev sahipliği yaptığı turnuvanın final müsabakasında Tahirağa ve Esmahanım karşılaştı. Final müsabakasını 3-0 yenerek kazanan Tahirağa turnuvanın şampiyonu olurken, Esmahanım ikinci, Akbalık üçüncü ve Çakallık 4.ncü oldu. Karaçökek takımı ise turnuvanın en centilmen takımı oldu.

Final müsabakası öncesi Kafkas Halk oyunu gösterimi sunuldu.

Kupa töreninde şampiyon olan Tahirağa’nın kupasını CHP Milletvekili Engin Özkoç ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü birlikte verdi.

Turnuvanın en iyi taraftarı Tsıba Yağız Kızıl seçildi.

Turnuvaya ev sahipliği yapan Soğuksu Muhtarı Emin Kula ve mahalle sakinleri misafirperverlik örneğini gösterirken katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.











Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2017, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184