KARATE TAKIMI MEZUN OLDU

Hendek Belediyesi Karate takımı bir yandan başarıyla ilçemizi temsil ederken diğer yandan sporcular Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) bölümünden mezun olarak öğretmenlik hayatına merhaba diyor.

KARATE TAKIMI MEZUN OLDU


Hendek Karate takımı sporcularından Büşra Tosun ve Kerem Ali Zeren Sakarya BESYO Fakültesinden mezun olarak Öğretmenlik için atama beklemeye koyuldular.

Dünya Üçüncüsü Kerem Ali Zeren ve Avrupa şampiyonu Büşra Topsun yaptığı dereceler ile Sakarya Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda gördükleri eğitimleri başarıyla tamamlayarak mezun oldular.

Mezuniyet programında diplomalarını alarak KPSS’ye girmeden direk atamaya hak kazanan Kerem Ali Zeren ve Büşra Tosun mezun olmalarının sevincini aileleri ve arkadaşları ile doyasıya kutlayarak yaşadılar.
Dünya ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren Kerem Ali Zeren ve Büşra Tosun KPSS sınavlarına girmeden direk olarak öğretmenlik için atamaları bekleyecekler.

Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, Karate kulübümüz Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarıyla adından söz ettirirken, eğitim de de sporcularımızın bu başarıları bizleri gururlandırıyor. Bugünlere gelmemizde destekleriyle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza ve Halk eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum.

Mezun olan sporcularıma öğretmenlik hayatlarında başarılar dilerim. Karate takımımız hem sporda hemde eğitimde başarıyla temsil etmeye devam edecektir dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184