KARATE TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA DOYMUYOR

9. İller arası Bursa Büyükşehir Belediyesi Karate Turnuvasında Hendek Belediyesi toplamda 23 madalya alarak turnuvada takım halinde Şampiyon oldu.

KARATE TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA DOYMUYOR


9. İller arası Bursa Büyükşehir Belediyesi Karate Turnuvası 20 Eylül Cumartesi günü Bursa Şahin Başol kapalı spor salonunda yapıldı.

10 ilden yaklaşık 400 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Hendek Belediyesi toplamda 23 madalya alarak turnuvada takım halinde şampiyon oldu.

Turnuvaya damgasını vurdu

Hendek Belediyesi Karate Takımı turnuvada 10 birincilik, 3 ikincilik ve 10 üçüncülük alarak Hendek Belediyesi turnuvaya damgasını vurdu.

Hendek Belediyesi Karate Takımında Şampiyon olan sporcular; Batuhan Şahin, İrfan Recep Gökova, Nursena Tokacı, Sudenaz Arslan, Mert Sağlam, Ömer Faruk Arslan, Rümeysa Yıldız, İremnur Çelik, Öner Beden, Ömer Faruk Ateş.

İkinci olan sporcular; Kerem Çakıroğlu, Sude Simay Korkmaz, Aslıhan Aygüneş.

Üçüncü olan sporcular; Yağızhan Mustafa Ödemiş, Hakan Dinar, Emirhan Hane, İkra Kavak, Sude Nemli, Alper Yazıcı, Kadir Açıkdeniz, Yunus Emre Aydoğan, Miray Turgut, Kübra Yıldız.


Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan KAYACIK 10 ilden 400 sporcunun katıldığı turnuvada sporcularının yapmış olduğu mücadelelerden memnun olduğunu ve her geçen gün performanslarının arttığını dile getirdi.

Kasım ayında yapılacak olan ümit genç 21 yaş altı Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası seçmelerinde iyi mücadele etmek için yapılan iller arası müsabakalarda sporcularının performanslarını arttırarak Şampiyonaya hazırlandıklarını söyleyen Kayacık, Hendek Belediye Başkanı Sayın Ali İnci’nin vermiş olduğu desteklerden dolayı velilerin ve sporcularımın adına teşekkür ettiğini dile getirdi.


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, başarılarına bir yenisini daha ekleyen başta Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık'a, sporcularına ve aynı zamanda destek veren tüm velilere teşekkür ederek çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ve spora desteklerini sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi.


Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184