Karatecilerimiz Antalya’da Tarih Yazdı

Antalya’da yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasından Hendekli karateciler 8 madalya ile döndü.

Karatecilerimiz Antalya’da Tarih Yazdı


13-17 Mart tarihlerinde Antalya'da düzenlenen ve 3175 sporcunun mücadele ettiği Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda, Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü sporcuları 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile turnuvayı tamamladı.
61 ilden 1267 bayan, 1908 erkek olmak toplamda 3175 sporcunun katılımı, Türkiye Karate Şampiyonaları tarihine rekor katılım olarak geçti.

Antalya Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcuları Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörleri Nurkan Kayacık, Ümit Atış, Kerem Ali Zeren, Mehmet Kara ve Doğan Ateş yalnız bırakmadı.
Sporcularımız Balkan Şampiyonasına katılacak

Antrenör Nurkan Kayacık, turnuvaya katılan bütün sporcuların göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ederek, bizlere destek olan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Turnuvada madalya alan sporcularımız büyük başarı göstererek bizleri çok gururlandırdı. Turnuvada dereceye giren sporcularımız, 31 Mayıs- 1-2 Haziran  tarihleri arasında  Bosna’da düzenlenecek olan Minik ve Yıldızlar Balkan Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Başkan Şampiyonası’ndan başarıyla döneceğimize inanıyorum dedi.
3 Altın, 2 gümüş, 3 bronz madalya

Turnuvada, Yusuf Eren Temizel (+) 55 kiloda, Sefa Onur Er 50 kiloda ve Anıl Kadir Benli 57 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Selim Tekten 40 kiloda ve Elif Şimal Ekizoğlu da 44 kiloda Türkiye ikincisi ve İlker Eren Özel 52 kiloda, Yiğit Eren Kaba (+) 52 kiloda ve Ecrin Gezgin de 44 kiloda Türkiye Üçüncüsü oldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184