KARATECİLERİMİZ BASEL OPEN TURNUVASINDA

29 mayıs - 1 haziran tarihleri arasında İsviçrenin Basel kentinde yapılacak olan İsviçre 4. Uluslararası Basel Open karate turnuvasında

KARATECİLERİMİZ BASEL OPEN TURNUVASINDA


29 mayıs - 1 haziran tarihleri arasında İsviçrenin Basel kentinde yapılacak olan İsviçre 4. Uluslararası Basel Open karate turnuvasına Hendek Belediyesi karate takımından Beyza Duman Sudenaz Arslan Batuhan Şahin İrfan Recep Gökova Ömer Faruk Akın ve Emirhan Hane Basel Open karate turnuvasında Hendek Belediyesi karate takımı olarak mücadele edeceklerdir. Turnuvaya katılacak ülkeler italya fransa almanya isviçre lügsemburg hollanda ve türkiye' den yaklaşık 650 sporcunun mücadele edeceği turnuvada Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları turnuvada altın madalya için mücadele edeceklerdir. Antrenör Nurkan Kayacık İsviçrede yapılacak olan 4. uluslararası Basel Open Karate turnuvasında sporcularına güvendiğini ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ve sporcu ailelerinin çocuklarına vermiş olduğu desteklerden dolayı memnun olduğunu ve bizlerin her zaman yanında olan Hendek Belediye Başkanı Ali İnciye teşekkürlerini sundu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Hendek Belediyesi Karate takımının son yıllarda almış olduğu Avrupa ve Dünyadaki dereceleri ile bizleri gururlandırdığını ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ve İsviçrede yapılacak olan müsabakalarda sporcularına güvendiğini ve sporcularına başarılar dilediğini her zaman sporcuların yanında olup onlara destek vereceğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184