Karatecilerimiz Kupa ve Madalya Bırakmadı

Hendek Belediyesi Karate Takımı 19 Kupa 12 madalya alarak kupa ve madalyalara ambargo koydu.

Karatecilerimiz Kupa ve Madalya Bırakmadı

4 aylık maratonun ardından Kocaeli İllerarası Karate Liginde final etabına çıkan Hendek Belediyesi Karate Takımı 19 Kupa 12 madalya kazandı.

Hendek takım halinde zirvede

14 İl 62 kulüp ve 870 sporcunun katılımıyla düzenlenen Kocaeli Ligi Final etabına Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları farkını göstererek zirvede yerini aldı.

Hiçbir başarı tesadüf değildir

Uzun bir maraton sonucunda güzel sonuçlar ile final etabını tamamladıklarını belirten Hendek Belediyesi Karate takımı antrenörleri, sporcularımızla gurur duyuyoruz emek verip mücadele ediyorlar. Çalışmalarının vermiş olduğu başarı bizleri gururlandırıyor, böyle kalitesi Seviyesi yüksek bir ligde Hendek Belediyesi Karate Takımı olarak zirvede olmak bizleri mutlu etti. Artık önümüze bakıp hedeflerimizi daha yukarıya çıkaracağız ifadelerine yer verdiler.

Destekçilerimize Teşekkürler

Yoğun bir süreçten geçiyoruz bizler kadar velilerimiz de emek veriyor desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlere destek olan başta Belediye Başkanımız sayın Turgut Babaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür sayın Murat Çekiççioğlu ve Halk Eğitim Müdür sayın Osman Yılkın’a da vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ederiz.

Kupa Alan sporcular

Ahmet Emin Uzunoğlu ,Selim Çoban ,Kayra Bahadıroğlu ,Umut Kaan Kaynak ,Egemen Varlıca ,Alp Eren Kaba ,Kerem Caner Akbulut ,Ali Efe Benli ,Arda Bak ,Güven Dere ,Özgür Çağan Ergöz,Mert Ekrem İmamoğlu ,Ayşenaz Kalaycı ,Zeynep Büşra Kayacık ,Güzide Yağmur Tekin ,Yağmur Yeşil ,Zeynep Hayırlı ,Emine Ebrar Temizel ,Sümeyye Akgün

Madalya Kazan Sporcular

Selim Çoban Birinci ,Ahmet Emin Uzunoğlu Birinci ,Kayra Bahadıroğlu ,Umut Kaan Kaynak ,Güven Dere ,Zeynep Hayırlı ,Sümeyye Akgün ,Ayşenaz Kalaycı ,Özgür Çağan Ergöz ,Egemen Varlıca ,Yağmur Yeşil, Ayşenaz Başer

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184