Karatecilerimiz Takım Halinde 2. Oldu

Hendek Belediyesi Karate Takımı 21 Madalya ile Genel Klasmanda ikinci oldu.

Karatecilerimiz Takım Halinde 2. Oldu

Hendek Belediyesi Karate Takımı Kocaeli’nde düzenlenen İller arası Karate Liginde toplamda aldığı 21 Madalya ile Genel Klasmanda ikinci oldu.

17 Aralık 2022 tarihinde Kocaeli Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda 14 İl 55 Kulüp ve 822 sporcunun katılımıyla düzenlenen Kocaeli İller arası Karate Liginde Hendek Belediyesi Karate Takımı 6 Altın Madalya, 4 Gümüş Madalya ve 11 Bronz Madalya alarak Genel Klasmanda İkinci ololdu.

Sporcularımız takdiri hak ediyor

Alınan başarı ile ilgili konuşan Antrenör Ümit Atış ve Volkan Karagöz, sporcularımızın vermiş oldukları mücadele bizleri memnun etti. Yoğun bir süreç içerisinde olduklarını ve sporcularımız almış oldukları başarıyla takdiri hakkettiklerini düşünüyoruz. Çalışmalarımıza devam ederek daha iyi başarılara imza atacağız. Yoğun bir süreçte olduğumuzu ve bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na ayrıca teşekkür ediyoruz.

Birinci olan sporcularımız

Egemen Varlıca, Ahmet Emin Uzunoğlu ,Kayra Bahadıroğlu ,Umut Kaan Kaynak ,Özgür Çağan Ergöz, Yusuf Eren Temizel

İkinci olan sporcular

Ali Efe Benli ,Mert Ekrem İmamoğlu,Mehmet Efe Kayacık ,Yakup Karduz

Üçüncü olan sporcular

Sümeyye Akgün, Güzide Yağmur Tekin, Yağmur Yeşil, Ayşenaz Kalaycı, Hatice Sudenaz Aygün, Kerem Caner Akbulut, Alp Eren Kaba, Selim Çoban, Güven Dere, Serhat Arda Bak, Yiğit Eren Kaba

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184