Karatecilerimizden 17 Madalya

Hendekli karatecilerimiz 5 birincilik, 2 ikincilik ve 10 üçüncülük olmak üzere toplam 17 madalya kazandı.

Karatecilerimizden 17 Madalya

Bursa’nın ev sahipliğinde Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda yapılan Bursa İllerarası Karate Turnuvasına Hendek Belediyesi Karate Takımı damga vurdu.

14 ilden 46 kulüp ve 960 sporcunun ter döktüğü müsabakalarda Hendekli karatecilerimiz 5 birincilik, 2 ikincilik ve 10 üçüncülük olmak üzere toplam 17 madalya kazanmayı başardı.

Şampiyonada Arda Bak, Ahmet Emin Uzunoğlu, Ali Efe Benli, Güven Dere ve Sümeyye Akgün birinci olurken, Kayra Bahadıroğlu ve Egemen Varlıca ikinci oldu. Mert Ekrem İmamoğlu, Muhammed İsmail Özökten, Kerem Caner Akbulut, İlayda Pazarlıoğlu, İkra Pazarlıoğlu, İlkin Erva Özel , Emine Ebrar Temizel, Zeynep Eylül Demirel ve Ayşenaz Güniken ise üçüncülük elde etti.

Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörleri Nurkan Kayacık ve Ümit Atış, Bursa’da yapılan müsabakalarda başarılı olarak madalya kazanan sporcuları kutlarken, Sporcularımızın göstermiş oldukları mücadeleden dolayı hepsini tebrik ediyoruz, güzel bir tecrübe oldu bizim için daha güzel başarılara imza atmak adına  mücadele etmeye devam edeceğiz. Bize her türlü desteği veren ve her zaman yanımızda olan Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’da teşekkür ediyoruz. Tüm madalyalarımızı ona armağan ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184