Karatecilerimizden Kupa ve Madalyalara Ambargo

Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları 11 Kupa ve 10 Madalya kazandı.

Karatecilerimizden Kupa ve Madalyalara Ambargo

15 Ocak’ta 18 İl, 51 Kulüp ve 820 sporcunun katılımıyla düzenlenen Bursa İllerarası Karate Ligi Final etabında 15 sporcusu ile finallere yükselerek büyük bir başarı örneği sergileyen Hendek Belediyesi Karate Takımı 11 kupa ve 10 madalya alarak turnuvayı noktaladı.

Yeni yıla hızlı giriş yapan Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörleri, alınan sonuçlardan dolayı çok mutluyuz emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Sporcularımız vermiş oldukları mücadele ile takdiri hak ediyor. Daha güzel başarılar alacaklarına inanıyoruz. Adım adım üstüne koyarak her turnuvada farkımızı hissettiriyoruz. Daha güzel başarılara imza atacağız ifadelerine yer verdiler.

Destekçilerimize teşekkürler

Alınan sonuçlarla ilgili büyük sevinç yaşadıklarını belirten Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık, mücadele eden bütün sporcularımızı kutluyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederiz ifadelerine yer verdi.

Kupa Alan Sporcular

Ahmet Emin Uzunoğlu ,Selim Çoban ,Kayra Bahadıroğlu ,Ali Efe Benli ,Kerem Caner Akbulut ,Umut Kaan Kaynak ,Egemen Varlıca ,Ayşenaz Başer ,Zeynep Hayırlı ,Güzide Yağmur Tekin ,Duru Gürsu

Madalya Alan Sporcular

Ahmet Emin Uzunoğlu ,Selim Çoban ,Egemen Varlıca ,Kayra Bahadıroğlu ,Kerem Caner Akbulut ,Ali Efe Benli ,Özgür Çağan Ergöz ,Duru Gürsu ,Ayşenaz Başer,Güzide Yağmur Tekin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184