Karatede Hendek Farkı

İl genelinde düzenlenen Ortaokullar arası Karate Turnuvasına katılan Hendek Belediyesi Karate Kulübü 23 sporcu dereceye girerek, il dışında yapılacak olan müsabakalara katılmaya hak kazandı.

Karatede Hendek Farkı

Sakarya’yı Temsil Edecekler

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Adapazarı Yenikent Spor Salonunda düzenlenen Ortaokullar arası Karate Turnuvasına katıldı. Toplamda 250 sporcunun katıldığı müsabakalarda Hendekli 23 karateci derece aldı.

Karate takımı antrenörleri Ümit Atış ve Volkan Karagöz’ün yönetimindeki 23 sporcumuz aldığı bu dereceyle şehirler arası müsabakalara katılmaya hak kazandı.

İşte Dereceler

Turnuvada Zeynep Turunç, Sümeyye Akgün, Güzide Yağmur Tekin, Selin Pantu, Caner Atış, Özgür Çağan Ergoz ve Semih Nuri yıldız 1’nci, Mert Salih Kavas, Arda Bak, Yaşar Şen, Güven Dere, Duru Gürsu, Defne Baş, Hatice Sudenaz Aygün, Ecesu Erdoğdu ve Feyza Salihoğlu ise 2’inci oldu. Alara Batı, Yağmur Yeşil, İlkin Erva Özel, Aybike İçyüz, Ali Efe Benli, Sait Kaan Kuru ve Görkem Efe Baş 3’ncü olarak müsabakayı tamamladı.

Babaoğlu Kutladı

Ortaokullar arası Karate Turnuvasına emek veren herkese teşekkür eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “Antrenörlerimiz ve sporcularımız övgünün en büyüğünü hak ediyor. Hendekli karatecilerimiz farkını yine gösterdi. Ortaokullar arası Karate Turnuvasına katılan tüm sporcuları ayrı ayrı kutluyorum. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184