Karkınçam'dan Gençlik Merkezlerine Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Karkınçam, Sakarya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Karkınçam'dan Gençlik Merkezlerine Ziyaret

Başkan Karkınçam, Sakarya Gençlik Merkezi, Serdivan Gençlik Merkezi ve Hendek Gençlik Merkezi’ni ziyarette ederek yetkililerden bilgi aldı, gençlerle yakından ilgilendi.

Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Karkınçam’a ziyaretlerinde Gençlik Merkezi Şube Müdürü Yavuz Çangır, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, Hendek Gençlik Merkezi Müdürü Orhan Karagözlü eşlik etti.

Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Karkınçam, Sakarya Gençlik Merkezine ziyarette bulundu. Daire Başkanı Karkınçam, öğrenciler ile hoş sohbette bulunarak masa tenisi oynadı. Daire Başkanına burada, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur tarafından öğrencilerin kursta yapmış olduğu eser hediye edildi.

Serdivan Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Karkınçam, merkezdeki atölyeleri yerinde gördü. Türkiye’de ilk Serdivan’da bulunan Lazer Tag alanına hayran kalan, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Karkınçam, geleneksel okçuluk branşında da hedef başına geçerek hünerini sergiledi.

Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Tarık Karkınçam, son olarak Türkiye’nin en fonksiyonel Gençlik Merkezi olan Hendek Gençlik Merkezini ziyaret etti. Merkez içerisinde bulunan atölyeleri yerinde gören Karkınçam, merkezdeki gençlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Bisiklet turunun ardından Hendek Gençlik Merkezimiz kitap kafesinde soluklanan katılımcılarımızın sohbetine Daire Başkanı Tarık Karkınçam da eşlik etti.

Gençlik Merkezi Şube Müdürü Yavuz Çangır, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tüm Gençlik Merkezleri adına, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Tarık Karkınçam’a gençlere verdiği önem ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2020, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184