Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Başladı

Hendek Kaymakamlığı, Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası başladı.

Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Başladı

Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun başlama vuruşu ile başladı.

Turnuvaya Numan Cengiz ismi

Bu yıl 16.‘sı düzenlenecek olan Geleneksel Hendek Kaymakamlık Futbol Turnuvası bu yıl Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası olarak isimlendirildi.

Başlama vuruşu ile start aldı

Hendek Kaymakamlığı öncülüğünde Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Hendek Orman İşletme Müdürlüğü Futbol Sahasında düzenlenen turnuva Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun başlama vuruşu ile başladı.

Turnuva yoğun katılım ile başladı

Turnuvanın açılış karşılaşmasına Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Orman İşletme Müdürü Halan Kızılarslan, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Turnuvaya katılan sporcu Aileleri ve Sporsever Vatandaşlar katıldı.

21 Takım mücadele edecek

23 Mayıs Pazartesi günü oynanan karşılaşmalar ile başlayan turnuvanın 7 Temmuz Perşembe günü sona ermesi planlanırken, turnuvaya 14’ü Genç, 7’si Veteran olmak üzere toplam 21 takım mücadele edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184