KAYMAKAMLIK TURNUVA BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

11.Hendek kaymakamlık Süleyman Seba futbol turnuvası başvuruları devam ediyor.

KAYMAKAMLIK TURNUVA BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR
 


11,Hendek kaymakamlık Süleyman Seba futbol turnuvası başvuruları 07 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 16.00 Bitecek

Turnuva şartnamesi ;

11. HENDEK KAYMAKAMLIĞI  GELENEKSEL  FUTBOL SÜLEYMAN SEBA TURNUVASI  ŞART NAMESİ

A-KATILMA ŞARTLARI

1-Turnuvaya katılacak takımlar 650,00 TL (Altıyüz Elli TL) katılım ücreti ödeyecektir. (Ücretler Hendek Kaymakamlığının HENDEK HALK Bankası İBAN TR860001200129000016100018 Nolu hesabına yatırılacaktır.

2- Turnuvaya katılacak takım oyuncularının Hendek de ikamet etmesi veya Hendek de çalışıyor olması, Kamu kurumlarında çalışanlar için; İlgili kurum amirinin tasdik ettiği evrak üzerinden TC Kimlik Numarası ve Hendek’te çalıştığını gösterir belge olması, veya Hendek de ikamet etme şartı aranmaktadır.

3- Sporcuların Hendek İlçesinde görev yaptığı belgelendirilecektir. Geçici görevlendirme ile çalışanların onayları 01.03.2015 tarihinden geçerli yapılmış olması halinde kabul edilecektir. Aksi durum tespit edildiğinde ilgili şahsın oynadığı bütün maçlarda takım hükmen yenik sayılır. İlgili şahıs ve takım turnuvadan ihraç edilir.

4-Takımlarda 01.05.1985  ve öncesi doğanlar oynayacaktır.

5-Turnuvaya katılan oyuncuların geçmişinde 1 yıl (2014-2015 dönemi) futbol lisansına sahip olmaması geremekte olup aksi bir durum tespit edildiğinde ilgili oyuncular ve takım turnuvadan tertip komitesinin kararıyla  ihraç edilir.

                                        GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİ

             Turnuva Katılım Ücreti Banka Dekontu

             İş Yerinden Aldığı Çalışma Belgesi(Sigorta Dokümanı)

             Sağlık Raporu

             Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

             Takım Kadro Listesi Resimli

             Bir Vesikalık Resim

BAŞVURU SÜRESİ: 07.05.2015 perşembe günü, saat 16.00’a kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacaktır.

KURA ÇEKİMİ: 08.05.2015 Cuma günü Hendek Milli Eğitim Toplantı Salonunda saat 16.00’da yapılacaktır

TURNUVANIN BAŞLAMASI: 11.05.2015 tarihinde başlayacaktır.

MÜSABAKANIN BAŞLAMA SAATİ: 1. MAÇ 18.00, 2. MAÇ 19:00 , 3.Maç 20:00

B- TAKIM VE SPORCU SAYILARI

1- Takımlar kadrolarında 14 sporcu, 1 idareci, 1 teknik direktör bulundurabileceklerdir.

2-  Kaleci kontenjanı yoktur. Kaleci isterse oyuna dâhil olabilecektir.

3-  Takımlar 7 sporcudan oluşacaktır.

4- Müsabaka esnasında takımlardan biri 3 (üç) sporcuya düşerse maç tatil edilir ve karşı takım hükmen galip sayılır.

 

C- SPORCU KIYAFETLERİ OYUN SÜRESİ

 

1-Sporcular müsabakaya; Forma, şort, tozluk ve halı saha ayakkabısı(Kramponlu ayakkabı giymek yasaktır) ile çıkacaklardır.

2-Müsabakalar 30’ar dakikadan 2 devre şeklinde oynanacaktır. Devre arasında dinlenme süresi 5 dakikadır.

3- Müsabaka başlama saatinden 15 dk. Önce takımlar sahada hazır bulunacak , maç başlama saati en fazla 15 dakika gecikebilir.aksi durumda musabaka saatinde sahada yer almayan takım 3-0 hükmen yenik ilan edilecektir.

4-Maç sırasında oyuncu değişikliği sınırsızdır. Ancak oyuncu değişikliği hakemin iznine tabidir. Oyundaki sporcu sahayı terk etmeden, diğer oyuncu kesinlikle sahaya giremez.

               

D-DİĞER KURALLAR:

 1- Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce her sporcu ve yönetici için fotoğraflı lisans düzenlenecektir.

 2- Esame listesinde isimleri olmayan kişiler kesinlikle sahaya giremez. Görevli kartı olmayanlar Yedek Kulübesinde oturamazlar. Lisansı olmayan sporcu müsabakaya katılamaz. Görevliler beraberinde yedek kulübesine kesinlikle çocuk getiremezler.

 3-  Müsabakada görev alacak hakemler Faal Futbol Hakemleri Derneğinden temin edilecektir.

 4- Turnuvada uygulanacak kartlar ile ilgili kurallar: Direk kırmızı kart görenler hakem raporuna göre disiplin kurulu tarafından görüşülerek ceza verilecek.Maç içerisinde 2 sarı kart gören oyuncuya kırmızı kart gösterilerek oyundan atılacak ve 1 maç cezalı olacaktır. Maçlarda peyderpey görülecek sarı kartlar toplanarak ceza uygulamasına gidilmeyecektir. Oyun dışında gelişen olaylar tertip komitesi kararı ile çözülecektir. Müsabakada görevli ve yöneticilere hakaret eden kişilik haklarına saldırıda bulunanlar disiplin kuruluna sevk edilir. 6222 sayılı Spor da şiddet ve düzensizlik maddesine göre işlem göreceklerdir.

 5-  Ofsayt uygulaması yapılmayacaktır.( Kaleciye geri pasta eliyle tutmayacaktır ,Kaleci topu 6 sn içinde oyuna sokacaktır.)

 6- Müsabakalar hafta içi olacak, saat 18.00’da başlayacak ve günde üç müsabaka yapılacaktır.

 7- Turnuva boyunca saha güvenliği İlçe Emniyet Müdürlüğünce sağlanacak, İlçe Sağlık Müdürlüğünce sağlık ekibinin hazır bulundurulması sağlanacak, Sedaş tarafından Orman İşletme Sahasının aydınlatılması yapılacaktır.

 8- Kurumlar turnuvaya birden fazla takımla katılabileceklerdir. Takımlar kurum ve kuruluş adlarını kullanmak zorundadır.

 9- Turnuvada uygulanacak puanlama lig usulüne göre olacaktır. (0-1-3)

10- Turnuva ile ilgili itirazlar bir sonraki gün 17:00’a kadar  Tertip Komitesine yapılmak zorundadır. İtiraz bedeli 50,00 (elli) TL’dir. İtiraz bedeli ödenmediği sürece yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır

11-  Zorunluluk halinde (elektrik kesintisi, hava muhalefeti) yarım kalan maçlar ile ilgili kararı Tertip Komitesi verecektir.

12- Turnuva boyunca soyunma odalarında ve otoparkta meydana gelebilecek hırsızlık ve kaza gibi olaylardan tertip komitesi sorumlu değildir. İlgili alanlara uyarı yazıları bırakılacaktır. Orman İşletme müdürlüğünün sorumluluğu yoktur.

13-  Turnuva süresince sporcunun sakatlanması veya ölümü halinde, Tertip Komitesinin herhangi bir sorumluluğu yoktur. Bunu turnuvaya katılan tüm sporcu ve idareciler peşinen kabul etmişlerdir

14- Sporcunun sakatlığı halinde ilk müdahale saha içerisinde yapılacak, sporcu isterse kendi imkânları ile tedavisini yaptırabilecek ancak herhangi bir şekilde tedavi giderleri Tertip Komitesinden istenmeyecek, kendisi karşılayacaktır.

15- Gruplarda bir üst tura çıkacak takımların eleme maçlarında takımların eşitliği halinde bu takımların kendi aralarında yaptıkları maçlara bakılacak,  o da eşit ise Tertip Komitesinin belirlediği tarihte baraj maçı oynayacaklardır. Baraj maçında eşitlik bozulmazsa  penaltı atışlarına gidilecektir.

16- Turnuvada matematiksel olarak elendiği belli olan takımlar kalan maçlara çıkmazlar ise turnuvadan ihraç edileceklerdir. Bir yıl sonra yapılacak turnuvaya aynı isimle katılmayacaklardır.

17- Bir önceki turnuvada ceza alan takım ve sporcuların bu yılki turnuvada yer alıp almayacaklarına Tertip Komitesi gerekli araştırma ve incelemeyi yaparak karar vereceklerdir.

18- Fikstür ve maç sonuçları http:/hendekilcespor@facebook adresinden yayınlanacaktır.

19-   Takımlar turnuva için başvuru yaptıklarında bütün şartları kabul etmiş sayılırlar.

20- Takımlar kura çekiminde verilecek amatör futbol esame formlarını maçtan önce eksiksiz olarak doldurup yönetici tarafından imzalı bir şekilde  saha görevlisine teslim edecekler ve her iki takım yöneticileri tarafından esamelere  karşılıklı olarak herhangibir itirazları olup olmadığını beyan edip imzalayacaklardır.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184