Kaymakamlık Turnuvası Fikstürü Belirlendi

Hendek Kaymakamlık Futbol Turnuvası kura çekimi gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Turnuvası Fikstürü Belirlendi

Hendek Kaymakamlığı öncülüğünde ve Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği geleneksel Hendek Kaymakamlık Futbol Turnuvasında fikstür belli olurken, tertip komitesi tarafından da bazı kararlar alındı.

Turnuvaya Numan Cengiz ismi

Hendek Kaymakamlığı tarafından her yıl geleneksel hale gelen futbol turnuvası tertip komitesi tarafından turnuvanın bu yıl Numan Cengiz ismi ile oynanmasına oy birliği ile karar verildi. “Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası” ismi ile oynanmasına karar verilen Turnuvanın fikstürü 18 Mayıs 2022 Saat:16.00’da Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan kura sonucunda şekillendi.

İlk maç 23 Mayıs’ta

Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası’nda ilk maç 23 Mayıs 2022 tarihinde Saat: 19.00’da Kayalar-Hendek Belediyesi karşılaşması ile başlayacak.

21 takım, iki farklı grup

Turnuvada bu yıl “Gençler” ve “Veteranlar” olmak üzere iki farklı grup maçları oynanacağı öğrenilirken, Gençler grubunda 14, Veteranlar grubunda ise 7 takım yer alacak.

Bayrama kadar bitirilmesi planlanıyor

Belirlenen fikstürün Kurban Bayramı öncesine kadar turnuvayı bitirmeye yönelik hazırlandığı öğrenilirken, yaşanacak hava muhalefeti veya farklı nedenlerle herhangi bir erteleme olması durumunda Cumartesi günleri de karşılaşmaların oynatılabileceği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184